Има на Golden Rose, во Сити Мол на прв спрат, од Нептун право, таму штанд имаат. Таму баш вчера видов и мислам дека околу 60 или 80 денари беа, повеќе не верувам. Еве и сликичка како изгледаат.
Лакови си купував од поскапите... и за џабе. Сега си купувам оние од Кит-го ... На секое одење си купувам по еден, дома ги имам сите можни бои. Плус, вредат за парите
Јас ги користам лаковите на Пацифик,Олива и имам два од Аура.Најмногу ми се допагаат тие на Пацифик за 40 ден навистина вредат
Јас пак најмногу ги користам лаковите на Есенс и Лореал. Често и си нарачувам од Авон и Орифлејм. Мислам дека имам поставено слики во друга тема
Препорачајте ми некој добар лак за нокти ов црвена и розева боја , решив да земам еден но да е добар , да не се лупи брзо , да не се згуснува брзо...
^^мене лакчето ми трае повеке од 4 дена при тоа нели не се чувам од вода или што и да е.. ставам како основа 2 слоја од оние за цврсти нокти и после усште 2 од лакчето кое и да го купам дали е голден розе или некоја но наме марка нема мака се едно исто ми стои мин 4 дена ... според мене е важна основата не толку лакот ... си купив нови лакчиња 4 лакчиња379/339/350 и лилавото Спојлер
Не можев да ја најдам темава па прашав во онаа што е колку лакови за нокти имате но не добив одговор. Ми треба препорака за добар беж лак за нокти но убава крем боја да не мава на портокалово/кафеаво. Знае некој марка, бројче да ми препорача?? П.С. По можност мат но и не мора. Би ви била благодарна ако добијам предлог за двата видови
Си го купив овој лак односно гел за нокти Golden Rose Gel look (maxi brush) четката е maxi и убава на 2 пати и цел нокт е поминат, во скоро време планирам да си купам лак со ваква четка само во боја ви го препорачувам да си го земете 100 ден. е и дава пекрасен сјај на ноктите
а да препорачате лак за нокти ама со добра четка тенка од оние за цртање ... моиве веќе не ги бидува...
Јас никаде не можам да си го најдам тој gel look лак на Golden Rose. Има ли некоја струмичанка која го купила и од каде ? Не дека очекувам некој страшен гел look, ама ми треба убав top coat и овој пат преферирам да биде од проверена марка. Овој што го купив пред скоро не ми се погоди, никако не можам да го нанесам - и како подлога и како финиш ми прави топченца на лакот. Пробав и со нов лак, да не случајно претходно нанесениот ми е стар и подзасушен, но пак ми го уништи маникирот. Е не го сакам!
Мишелке и на Есенс се убави оние Color&Go, исто имаат широко четче, абе од мерак. Во Струмица ако имате Космо побарај го, ако не во аптеки види, мислам дека во Зегин го имаше
Дефинитивно нема да згрешиш со лаковите на Есенс. Еве го розевиот Спојлер Од црвениве јас го имам тој на средина Спојлер Лесно се нанесуваат заради четкичката која им е предобра и долготрајни се. Колку што те имам читано, не живееш во Македонија ама не верувам дека ќе е некоја енормна разлика во цени, тука се по 125 денари