црвен-тој ми е омилен,розев,виолетов,бел,црн,сив,кафеав,и француски маникир,не ги правам разлицни ноктите-сите во една боја
http://www.youtube.com/watch?v=Y9Y4aYbtVYg oва е многу поекономично од тоа на Авон . Јас го направив второто.
Јас го имам ова за црташе го порачав одма од кога испадна од авон и е добро посебно тоа за точки е многу ефикасно а тоа шо е четчето за цртање за ништо не го бива барем мене не ми е од помош ич
Препорачајте ми убав лак во златна боја. Битно ми е само да не му треба цел саат да се исуши, ко тие новите на Golden Rose.
Flormar 387, ама те предупредувам дека е топла, песочно-златна нијанса. Презадоволна сум од лакот, не му треба вечност за да се исуши. Или пак, побарај го Есенс, 05 BBC. Мислам дека таква нијанса бараш, ама оваа колекција ништо чудно и да е повлечена од продажба. Aко не го најдеш овој од Есенс, тогаш побарај го на Гош 554 Gold, многу слична е како оваа од Есенс.
Essence, колекцијата Twilight saga. Jас го земав од ДМ 155 денари, на други места не сум го сретнала, т.е не сум го ни побарала, така да ако го видел некој на друго место да варира со цена макар била и плус, може да пише. Најодличен на свет, одма се суши, трае прилично долго и доаѓа со макси четкичка што е огромен плус.
Си купив зелен лак и ми пожолтија ноктите ме нервират скрос пробав со паста демек ќе обелеле ама ништо џабе некоја идеја??
Земи исечи лимон на половина и така набутај ги ноктите во него и држи ги околу еден саат. Можеш да го напраиш додека гледаш тв. Многу помага, освен тоа помага за да станат поцврсти и многу помага после надградба на нокти мн брзо опоравуваат.
jas obozavam francuski ) unikatni i odgovaraat na se ali super e da se eksperimentira ne bas vo site boi da gi lakiram noktite ali na primer vo nekoi otkaceni kako fosforno zeleno zolto itn