^ Фала ти, го имам дома и 3 во 1 top coat-от, не е лош ни тој како за врз лак. Сакам сега прво барем една терапија од 4 дена да им направам со 8 во 1, па после ќе си продолжам со нормален лак и 3 во 1. Второво убав сјај и цврстина им дава на ноктите
Најзадоволна сум од лаковите на Ревлон колостеј, најдолг период ми траеле. Исто и од Лореал се тука негде. Незнам дали има врска траењето на лакот ако предходно ставиш base coat, досега не сум пробала ама OPI ми се само набилдано име и цени до небо.. Пред да ги пробам мислев да инвестирам во нив барем ќе имам уредни нокти подолго време ама јок.. па Голден роус ми се каде каде подобри и во однос на цена и трајност...
^ Golden Rose Selective, 42. Royal blue се вика нијансата и мислам дека тоа е тоа што го бараш. Мојот е купен од локална парфимерија, но верувам дека во Голден Роуз продавниците го имаат. Многу е убав, побарај фотки на Гугл ако сакаш да го видиш ефектот.
^ 11 му е бројчето. Јас имам ваков сличен од оние Мaybelline colorama, но за жал не ми е тука за да го видам бројчето. Лесен е за распознавање, само еден е во таа боја.
Леле неверојатен е лакот Фалаа многу! Гледам јас дека и двете лакчиња ќе си ги земам на крај, нема шанси од двете нијанси да се решам за само една Плус, со голден роуз нема утка во однос на квалитетот а и цените им се топ
Devojki ke moze da mi kazete nekoj ubav bordo ili violetov ( prilicno temen ) lak no so nekakov poseben efekt , na prelevanje ili metalik ili nesto drugo . patem da go ima vo prodavnicive niz skopje . Fala vi odnapred
15ката на малена е исто добра бордо-темно црвена нијанса. моментално се лакирам, супер е и со еден слој