Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лакови за нокти

Дискусија во 'Тело' започната од fashionista, 2 јули 2011.

1. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.574
    Абе овие еси немаат врска со Лореал колку што јас знам :?:
    Ги нема сеуште кај нас, ама штом ги донесоа на Опи би требало каде и да е да ги донесат кај нас и овие.

А во убавина и здравје не ги гледај предлозите, постојано ставаат и облека и чанти, накит, козметика која воопшто не постои кај нас, а ставаат цени во денари |(

2. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Сабота ќе излегувам па успат решив да си купам и лакови, одмна си немам.И какви бои би ми препорачале?
    Јас сум за светло розево,гриавкасто, нешто жолто или портокалово неон, или тиркиз.па ќе видиме што ќе биде.Иначе да си кажам си користам најразлични лакови, до 60 денари ми бил најскапиот.
    И прочитав некаде 600/700 ден за лак?Дали цената е огромна, или јас станав права циција откако почнав да штедам? :)

3. EmilijaEmka

EmilijaEmka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    30

Само некоја тешка будала можи да фрли 600 ден за лак :D :D :D

На hristinnnna му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    A ти мораш баш со тие зборови да пишеш? Тешка будала? |(
    Или само такви безобразни зборови познава твојот плиток речник па ајде колку да се пише нешто.
    Се чудам какви се не личности има на форумот, со кого ли делам јас виртуален простор.

На Ella.313, Ducky и koritsaki им се допаѓа ова.
  5. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Што сте запнале за цените на лаковите ? Дека не се исплати не се исплати 600 денари за лак ..
    Ама од друга страна за некој 600 денари се како 60 така да ниту е будала ниту луд ,само поимот за скапо за него е различен :D

На sweet-star и najubava2010 им се допаѓа ова.
  6. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    18.052
    Ги има кај нас? И која цена се. Зашто имам неколку ама не ми се тука земани.

На hristinnnna му/ѝ се допаѓа ова.
  7. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.639
    Допаѓања:
    106.675

Мислам дека ги нема во мк, јас од ebay го порачав :)

На Antolinaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    убава црвена боја.....
    Kоритсаки ваква иста боја јас имав купено од голден роуз, само не ми текнува бројчето-потполно ист беше, аа инаку бојата е прекрасна.

Прикачени фајлови:

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Jaс да ви се пофалам си имам нови 7 лакови и за нив дадов 680 ден. :tmi: :lol: .
    Епа луѓе еден беше 285 ден. Мат топ коат :) КОНЕЧНО ГО НАЈДОВ! Ни јас самата не знам колку време го барав...
    И си купив 5 лакови од Голден Роус, еден цртач,еден безбоен,еден розев со обично четче и лилав и црвен со дебело четче..
    И онај што беше 80 ден. нез како се вика бел е и :!: не сум задоволна од него. :x Ама до другите си сум 8)

10. makedonkamak

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    :) :) :D :D :D :D и ова нема да ни е доволна на нас девојки :D

Прикачени фајлови:

На cresa-jagoda, sweetgirl358, SimplyElegant и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    A бе мене каталјон вакви нема да ми се доволни :lol: :rofl:
    Го сакам ова,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,вжГо сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,Го сакам,
    И толку многу Го сакам се малку 8) :$

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  12. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Цвете, дете, полека. Ќе биде... :rofl:

Туку дојдов да го пофалам Golden Rose Fantastic Color бр. 108. Фина нежна боичка, некако измеѓу нјуд и нежна розева е, ставив слика во Вашите Нокти, но на сликава од нет, веројатно со подобра камера и на дневна светлина баш е убаво доловена.
    И Golden Rose Gel Look Top Coat ми остави добар впечаток. Јас уствари одамна сакав некое од овие Top Coat сјајчињава да си зеам, али никако не можев да се одлучам од која фирма, али свекрва ми последен пат кога зимала козметика и западнал за око па го купила. Фино делува, не е сега баш Gel Look, но им дава малку поинтензивен сјај на ноктите. А за Top Coat, па може да речам дека го заштити лакот можда за ден, два плус.

На mamma-mia и simoncelicius им се допаѓа ова.
  13. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Предлог за ваков лак? :?:

14. makedonkamak

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    имаш предлог погледни некоја страна наназад, истава слика јас ја постирав и ми дадоа многу убави предлози....јас си купив иста боја ваква :) :) :)

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Жени и девојки, поточно девојчиња (нека се пронајдат самите :P ) ,ај не ја трупајте темата со оф топици и слики.
    Ради сликици не ми се отвара темава од вас.
    Ако сакате да го зголемете бројот на мислења штракајте, ама бар нека биде нешто паметно или пополнете си го времето продуктивно. Има милион теми а не само да прикачувате слики за џабе.

На Mishela, naturally, senza.parole и 2 други им се допаѓа ова.
  16. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Има од голден роуз jolly jewels пишува на нив, еве слики како изгледаат на нокт. :)

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Вакво лакче по можност да е на Малена или Голден Роус?

18. makedonkamak

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Eве :D :D :D

Прикачени фајлови:

• download (1).jpg
      download (1).jpg
      Големина на фајлот:
      9,4 KB
      Прегледи:
      255
    • Picture 013.jpg
      Picture 013.jpg
      Големина на фајлот:
      129,8 KB
      Прегледи:
      255
    На Anna-Banana му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Презадоволна од Essence заштитата на нокти и од фиксирачот на лак што се става демек одозгора, ама јас и онака си го ставам, каков сјау има аауу. :D Топло ви ги препорачувам. Инаку првиот што го спомнав е исто така за меки и кршливи нокти и за побрзо растење. :)

20. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Не е Малена ни Горлден Роуз ама можеби ќе те интересира Gabrini Elegant 353. Го имам и е преубава пастелна лила боја, изгледа баш ко на сликата што си ја постирала, а не ко на оваа мојава. Цена 40 ден.

На Anna-Banana му/ѝ се допаѓа ова.