Купив розев од ДМ, ама воопшто не ми се погоди, веднаш ми се излупи, утрото ставив во два слоја , до вечера веќе почна да се лупи
Јас сум задоволна од голден роуз, рич колор бр 45 (70 денари од сити мол). Го носам 5 дена и воопшто не е излупен. Немам многу искуство со голден роуз лакови, поефтини сум користела досега, овој можеби зашто е со ситни светки низ него, па стои подолго..битно го препорачувам
Ги користам Голден Роус лаковите за нокти. Ми се допаѓаат, има убави нијанси. Плус ми се исплаќаат а и на квалитет се добри. Омилена нијанса ми е ова. Секогаш користам нежни бои, најчесто розови и плави или пак безбоен лак со светки и слично.
Moментално сум со ваков лак и на нозе и на раце . Само едед слој имам ни top ни base coat имам и почна да се љупи.На рацете сум од четвртокот налакирана,а на нозете од вторникот.На рацете ај имам нешто и плус денес се отепав на раце перење и можеби и од тоа е,ама на нозете по некоја црта шо се вели имам.. Што мислите дали треба да ставам по 2 слоја следниот пат. Бојата е совршена многу ми се допаѓа. Средните прста ми се со мат и тие не се лупат како и другите.. Епа советувајте малку
^ Мислам дека треба да ставиш 2 слоја.Јас имам ваков(ментол боја) и не ми се лупи по 4-5 дена,можеби за некого тоа е малку ама мене уште вториот ден друг лак би ми бил до пола нокт. Многу сум задоволна од лакот и плаинрам други бои да си купам.
Јас од Голден Роуз го имам моментално овој. И сум задоволно веќе 4 дена го носам и стои. За некои 70 денари и не е воопшто скап. Ми се допаѓа што не се лупи. Сега ќе си купам и други бои.
Девојчиња ваква боја на лакче ? не ми е важно која марка ке биде, или колку ке е траен, само да може да се купи низ Скопјево, да не се порачува.
Maybelline ColoRama nail polish-бројче 254.100 денари е и ненормално многу трае.2 слоја и се добива бојава.
Обожавам да се лакирам и да си правам шарки само не би дала кој знае колку пари за лакче си ги купувам оние на olivia, golden rose или malena
ЌЕ бидам офф-топик ама со здравје да го користиш!И оние подолните да си ги купиш! И пиши какви карактеристики има лакчево..
Благодарам инаку денес ми стигна и второто од чајна глејз и да ти кажам баш ќе ги порачам и овие две нијанси погоре