инаку се извинувам, за карактеристики не напишав, па бојата е бебешко розeva , сега веќе 5ти ден како сум налакирана со лаков нема ни малку да е излупено,значи не за џабе толку ги користат блогеркиве инаку овој розевиов го порачав во травелсајз ама ипак не е мало ова другово со цветки вчера што ми стигна е огромно
А од каде ги порачуваш лаковите? Јас вчера гледав на Али експрес, ама колку што можев да видам сите беа преку 20-тина евра. :geek:
Од ebay ги порачувам еве пример за погорниве лакчиња што ги поставив http://www.ebay.com/itm/China-Glaze-Nai ... 41794da868 http://www.ebay.com/itm/CHINA-GLAZE-Nai ... 53febeb87a Цената за тој бордото излегува се заедно 4.90 центи, тоа е околу 300 денари, а се наоѓаат и малку поевтино , не е скапо па подобрите лакови во мк се толку како што прочитав погоре опи се 680 ден, а на ибеј ги имаш и на опи и essie и се поевтини од мк на опи се околу 450 ден
Женски, само да ве информирам дека China Glaze лакови има во една продавничка во Капиштец, во деловниот центар Дилајла (позади Беверли), одма до аптека Виола. Ги има сите можни бои, и околу 260 ден беа мислам. Ете да не се мачите со нарачки од интернет. Позз
Да,толку се и на нет, ама кога ќе доаѓам о мк ќе навратам во продавничкава Инаку преубави се боичкиве
Фала за одговорите, и дефинитивно прво ќе ја побарам таа продавничка тука Инаку, досега од тие "поефтините" најзадоволна сум од Флормар, многу долго ми стојат, и без топ каверот, а па со него уште подолго. И има убав спектар на бои. Голден Роуз има избор, ама бргу се лупат. А да, и Фармаси имам пробано, не се лоши. Орифлејм, Авон се демек малку поскапи од овие, ама ништо поквалитетни. А не сакам да давам многу пари за еден лак, така да ги најдам овие Чајна Глеиз, ќе биде супер
Ах како си осеќам дека ќе треба да ти дадат барем 5 на поклон поради информацијава Ќе им ги дигнеме за брзо како си осеќам хохохохохо
Во потрага сум по бел лак. Не млечно бела, туку јака бала боја. Може да ми препорачате шифра на некое лакче?
И од Габрини имаше еден не знам бројче знам дека беше 3Д цела линија е фантазија Посебно еден виолетов 3Д мат, мхмхмхмх љубовввв
А го има ли овај вториот во МК? И каде,која е цената? Кажете ми некој кој сте го користеле и знаете каков е,ве молам
^Мислам дека го има во ДМ,ама цена незнам Мајка ми го нaрачала овој од авон: Луѓе,стваарно брзо се суши,ама мноогу е глупо тоа што после неможеш да го избришеш убаво.Значи три дена да бришеш мислам дека скроз нема да искочи.Тоа е лошото.