Cvetetto, јас си купив пред 1 месец од истиве лакови, само друга боја. Го купив од Cosmo, само што беа донесени. Убав е, ама малку е густ. Се надевам дека ти помогнав. Поздрав!
ако сакаш нежно/светло розев земи си го Golden Rose Selective-Creme Brulee многу е убав и 60 ден. е во Голден Роуз Спојлер други розеви незнам,бидејќи не сум по розевите само овој ми е многу убав
[attachment=2]Dior-Bloom-777-with-Perle-187_Dior-Spring-2014-nails-Trianon-edition.jpeg[/ attachment]
Не ја разбирам користа од постирање само слики од налакирани нокти, без да има подоле објаснето која марка се, дали се добри, бројче, или па да се праша за слична боја.
Лакче како што има показалецот на ракава што ја гледаме лево? Барам некоја таква нијанса на пастелно виолетова, не ми смета ако има и син подтон. До кај 120 ден.
^Малена број 44 е сличен на тој што бараш само како што кажа со син подтон, еве моја слика. Инаку е кремаст и предобро се мачка, барем овoј мојот, сега во новите паковања не знам дали е ист, а бојата е сосем малку посветло во живо.
Јас со години ставам обичен проѕирен лак, ниту ми се фарбаат ноктитете од лаковите, ниту ми пожолтеле некогаш од толку многу лакирање.
^Има еден од голден роуз број 140 е, во шишенцето е убава темна боја измеѓу сиво и сино, повеќе е накај сива, но на ноктите е потемен. Јас му ставив една капка чисто бел и дојде многу убава сива боја.(и нема светки, кремаст е) А има и од малена број 23 ,темно сив и сjаен е, не кремаст. Еве ги двата, тој што е од голден роуз ми е претурен во малена шишенце, попрактично ми е за во кутија.
Предложете ми ваква нијанса на лакче Само да може да се купи од парфимерија, да не се порачува преку авон или нешто слично.