Убави се, симпатични. Сепак, јас преферирам ланче со мојата буква такво и имам. Ми делува понежно вака, не премногу нападно
Јас имам такво ланче но ептен ретко го носам.Си го купив во Охрид пред 4-5 години,и уште е во добра состојба,иако ланчето е 'рѓосано,но ќе го сменам.
мене ми се свиѓаат и добив едно за роденден ама никогаш не го стаив на себе од чиста причина што има премногу безобразни и те читаат и после се дерат по тебе(искуство со сес.) а и не ми е нешто стилот таков.. иначе во недела попладне секогаш ги има карши рамстор и на плоштад
Nemam, ama mnogu sakam da si kupam. Dosega nikade ne sum zabelezala. Koga ke najdam vednas ke si kupam.
Имам златно во стилот на Кери Бредшо само нели со моето име. Сама го смислив дизајнот, односно си избрав фонт и малку го корегирав, после го испринтав на лист и ми го направија по порачка во една од златарите на златарската уличка во ГТЦ (не се сеќавам на името, но веднаш е до Zlatarna Celje). Цената варира во зависност од тоа колку букви е името и големината, моето испадна 150 евра со се ланче.
Јас си купив ланче со име од тука...супер е.. https://www.facebook.com/Имиња-од-жица-Names-in-wire-jewelry-by-Jamcraft-112913245408276/
На aliexpress има такви ланчиња. си бираш фонт и украси, должина на ланчето, му го пишуваш името во порака и тоа е се. сребрени се, многу убаво изработени. Јас имам порачано 4 за поклон.