Незнаев каде да пишам. Ми донесоа еден таблет од франција вклучен е користен ноо има код за отклучување.дали знаете како можам да го отклучам или ќе треба да се форматира??
Ќе треба да се форматира . Евентуално да прашаш кој е кодот за отклучување ( ако е од фамилија , прашај ги би требало да ти кажат ) . Ама мислам подобро е да го носиш на форматирање П . С . Јас и двете ги имам дома , и ниту едно не користам
Не не е од роднини пријатели.така е најден.и ми го пратија.ке си го однесам на формат секако пробував но не успеав да го отклучам има пин.
Предноста на таблетот е што многу лесен и транспортен. Секако повеќе би избрал лап топ, а највеќе персонален компјутер.
Zavisi za sto ti treba. Таблетот ( ipad ) би се користел за интернет, работи околу факултет, семинарски, домашни, музика, филм и читање на книги.(најмалку за играње игри!) Apple лаптоп убедливо најдобра. Најдобри конфигурации за рендерирање графика. Ако сте графички дизајнер тоа е вистински избор. А цените тоа го потврдуваат. По обичај се двојно поскапи од просечен лаптоп со слична конфигурација. Купувам XP-Pen Deco 02 Drawing Art Tablet за Apple лаптоп , претежно наменет за Photoshop.
Лаптоп дефинитивно.Таблетот кога ми го купија првите 3-4 дена ми беше ,,шема" и ми беше интересен.На крај сфатив дека лаптоп е каде-каде попрактична работа за користење иако е погломазно. Од таблет едно мислење мислам дека со саати ќе го пишувам, плус нашиов се багнува од време на време без причина и ми иде да го фрлам. Му го оставив на татко ми да си решава судоку на раат на него