Ај да ја активираме темава, има ли позитивни искуства и од каде? Ги гледам на инстаграм babor, dermaplus, skinfinity, sistina… скоро сегде има не знам каде да одам
Минимални резултати после 12 сесии на цело тело во Санте Плус. Дури се плашам дека направив поголема штета со оглед на тоа што влакната кои ласерот не ги отстрани сега се поцврсти и потемни заради бричењето. Парите фрлени во вода.
Баш од вакви искуства ми е шубе, многу пари се а друго решение не знам ептен за на лице ми треба ми се познава секој ден де бричам ужасии, со восок, со крема, со паста за белење, со лумеа, со што неам пробано веќе, ќе одам само на лице и на брада ама да не знаеш за други места искуства каде е добро каде не, ете за санте сега знам да не одам
Jas ppcnav vo derma medica, imam pcos i dosta maka so vlakna na lice, dve nedeli posle prviot tretman ima rezultati ma mestata kaj sto imav najvise vlakna, za nekoj den ke go imam vtoriot tretman. Ako te interesira nesto plus pisi.
Ме интересира цената колку е, колку третмани се прават, на колку време, дали доктор ги прави што има знаење или козметичар, дали резултатите се долгорочни
Jas uplativ paket od 4 tretmana 8000 den, ama ke treba uste tretmana bar kaj mene oti se hormonski, inaku doktorka dermatolog gi pravi i ss pravat na 5 do 6 nedeli, izmegu vlaknata se bricat ne se depiliraat. Potoa ona mi kaza deka ke treba odrzuvanje ednas do dva pati godisno.
А да не имаш прашувано за на други места за цени и на колку време се прават, за во бабор знам секоја недела се прави третман
Prasuvav vo skin infinify 12.000, 6 tretmana, ne mi se idese tamu mn isforsirano mi e so onie blogerki sto idat tamu. Babor bese najskapo ne mi teknuva na cenata ali mislam po 4000 tretman mi kazaa i toa nesto na popust kako. Na edna nedela ne se pravi nitu e bezbedno nitu ke e efikasno zatoa sto vlaknata imaat svoj ciklus na rasnenje i se dava moznost na site da porasnat so tie 4 do 6 nedeli. Mozes i na gugl da procitas sekade e taa preporaka.
Точно јас грешно сум разбрала, бев на консултација во бабор и да на 5 недели се прават третманите. Како е за во дерма медика има ли резултати
Не сум решила уште се мислам јас, сега дека и лето иде сонце мислам после одмор од септември ќе почнам
уште едно прашање само и готова сум, во дерма медика дали маж е дерматолог или? каде точно се наоѓаат они
Da, boli , tamu kaj sto ima mnogu vlakna epten boli, liceto posle toa e crveno i oteceno ama se smiruva za nekoj saat.
Здраво,сакам да прашам дали некој знае дали може да се направи ласерска депилација на лице во лето,бидејки имам слушнато дека не треба да се прави ласерска депилација кога кожата е изложена на сонце?