Сакам да правам епилација на лице, се мислам за дерма медика дали се добри, на колку време се прават третманите и дали има ефикасност?
Сакам да правам епилација на лице, се мислам за дерма медика дали се добри, на колку време се прават третманите и дали има ефикасност?
Na predhodnata strana imam skoro se pisano za ova Inaku da ima efikasnost, 6 tretmana do sega vlaknata 80% gi nema.
Da procitav, samo me interesirase dali ima efeket. A dali stvarno tolku boli, zasto imam citano deka se osekja samo peckanje? Inaku fala ti
katastrofa se, jas pravev 6 tretmani i nemam nikakov rezultat. Mnogu mi e krivo, mislev deka imaat dobar laser ama se izlazav. Nemav problem so vlakna, samo sakav da nemam i sega posle tolku vreme kako da ne sum pravela voopsto. Djabe frliv pari. Se soglasuvam. Eve jas napraviv i djabe frliv pari. Efekt nikakov. kaj koj lekar vo aerodrom imate odeno?
Девојки сакам да правам ласерска епилација на лице, дали може да ми препорачате некое добро место? Еве погоре видов коментари за Дерма медика па да ми кажете искуства од таму, која е цената и слично. @butterflysk ако можеш да ми пишеш во приватна порака, фала ти.
Boli, nema sto da lazam, ako se gusto vlaknata boli ko struja da ti pusta nekoj, kako proaga vreme se pomalce boli..isto i crvenilo otecenost ima ali za saat vreme proaga.
Здраво девојки! Имам проблем со зголемена влакнатос на лице. Сакам да прашам дали имат некоја со ваков приоблем дали била на ласерски третман и дали истиот имал ефект. Ви благодарам
Правев во Санте Плус. Прво тие што ми правеа беа необучени. Нова примена која првпат се среќава со ласер ја пуштија следниот ден да прави ласер. Нормално немаше никаков ефект ласерот. Затоа е толку евтино таму
Сакам да правам ласерска епилација на цело тело, препорачајте ми клиника во Скопје од која сте имале добри резултати.
Според ова што го прочитав не гледам да има некој ласер посебно пофален.сакам над уста да пробам ама не знам за каде би се одлучила .ќе предложите нешто?