Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лајкови

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wonderfulx, 6 јули 2013.

1. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Најмногу лајкови на слика сум имала околу 25-30, али од групна слика.. :D
    Бидејќи на фејсбук не ставам мои слики(порано ставав, сега не) на некои сликички можда сум добила 20тина лајкови. Само на една насловна 30 и нешто, али можда 6 месеци ми стоеше.. :rofl:
    И мразам да се сликам. :emo:
    Аман бе, нема да се замарам со лајкови, си имам живот. :!:

2. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    јас б3з лајк0ви н3м0жам да живеам н3ма н1што поубафо од кога 4е соберим лајк4иња хехе хехех хехех хехех ххеехех хехех хехеххе хехехех ххехеех ххехехехе б3з лајкои 4е беф како ч0рапа мизернаааа :* :* :* :* :*

На angelche16, SnowWhite8, LittlePinky и 7 други им се допаѓа ова.
  3. 1slavjanka

1slavjanka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2014
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    504
    Лајкови? :^)
    Ова зборуваме за деца до 15-16 години така? Ако се повозрасни нешто не е во ред со нив... :D
    Инаку луѓе кои често објавуваат фотографии, настани од нивниот живот и се опседнати со социјалните мреже се луѓе без самодоверба и луѓе без живот во реалниот свет.
    Зарем човек кој има исполнет живот ќе се замара дали некој му ставил лајк? :tmi:

На angelche16, AziskaStrslenka и elisabeta им се допаѓа ова.
  4. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Ти се заебаваш? :?

На AziskaStrslenka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    А, кој тебе би имал срце да не ти лајкне, за убавици како тебе би требало да измислат супер лајк ;)
    Да се вратам на темата секако дека годи лајкот колку и да си свесна дека одредени луге го прават тоа махинално или на некој начин афтомацки.
    Ќе зборувам за себе, мене лично ми годи кога ќе добијам лајк иако не објавував статуси и слики нон стоп, но кога ќе објавам нешто гледам тоа да е добро. Иако и овде во една од темите има луге кои малтене форумов им е како фб, зошто го прават тоа, сигурно не да ни го разубават нам денот туку да го наполнат сопственото его од позитивните коментари и лајковите. Секого му годи признанието дека е убаво облечена, или убаво изгледа.... лајкот е тоа, едно јавно признание од другите и садисвакција за вложениот труд, инаку ако не ни значи тугто мислење зошто тогаш се дотеруваме и гледаме да изгледаме беспрекорно?
    Ако рече некој поради себе, па тогаш зошто во темата како се облекувате по дома или незнам веке како се вика, сите викате малтене што им дојде пред рака, зошто тогаш дома не се облекувате поради себе?
    Да привршувам секому па и мене ми годи лајкот или убавиот коментар.
    П.С Затоа кога ќе кажам нешто што ви звучи како паметно слободно лајкнете, можеби вас тоа ништо нема да ве кошта ама мене многу ќе ми значи :)

На AziskaStrslenka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    ^
    Секако дека се заебавам не сум до толку :D
    И,Струмке,фала ти многу :*

На Strumka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.385
    Допаѓања:
    9.315
    на фб имав лајкови најмногу до 100 :)

8. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.611
    Допаѓања:
    79.312
    Луѓе ко гроб во фацата имаат енормно голем број лајкови. Зошто ајде? А некои лепоти само по 20 одвај. Така да, по лајк не се суди. А не дај боже кога ќе видам коментар Најубава си, ваква онаква, пофалби некои а таа ружна до тука бидува... Не за друго, најдобра другарка и е па мора така да се постави. Абе социјалниве мрежи се глупости невидени.

9. Negovata Mawecka

Negovata Mawecka Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    Па сите гледаат по лајкови..Мене иако не ми се важни знам да си погледнам на профилната и да се насмевнам..ама никогаш не ги оценувам лугето по тоа..ете јас имам 200 и повеке с најдобрата другарка 20-30..што треба да и се скарам дека нема лајкови?глупости

10. alexa_dimoska

alexa_dimoska Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2018
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    950
    Пред да подсозреам, лајковите ми беа мерка за вредност.
    Воглавно, им завидував на тие што собираа 500 лајкови во 10 минути, мислејќи дека се вредни, среќни, успешни, итн. Но, го надминав тој период.
    Не ги проценувам луѓето според тоа колку лајкови добиваат и дали добиваат, ниту пак сакам некој да ме проценува на тој начин. Иако, тоа веќе е дел од секојдневието. Можеш да имаш милион лајкови, а да си глуп ко коњ, а може да имаш и 20 лајкови и да имаш грам интелегенција. Само празен човек би водел статистики за лајкови.

Квалитет над квантитет.

На Vitaly му/ѝ се допаѓа ова.