Десничар, но едно време и бев принудена да пишувам со лева рака. Му завидував и на братучедот кој беше левучар и сакав и јас да бидам, но тоа беше неуспешен обид.
Имам слушнато (значи велам имам слушнато) дека левичарите се всушност близнаци (односно,во случаевите кога две јајце клетки биле оплодени ,но само едната се задржала ( внездила во матката)
Десничар Левата рака воопшто не ја употербувам...немам осет на неа сабајлево деме ке направам промена (читав вежби за мозокот - да сме ја сменеле раката со која миеме заби, со која јадеме...) па се измив заби со лева рака и ги раскрварив непцата
пишувам со десна, а можам и со лева ама не толку убаво како со десна. а повеќе ја користам левата рака па сега незнам
Десничар Со левата рака ништо не правам некогаш пробувам да пишувам со лева абе што графитиии хаххахаха
Десничар. Левата можам да ја користам за се освен за пишување. Ни со десна не пишувам убаво а не па со лева Симпатично ми делува кога ќе видам некој да пишува со лева Спојлер Моментот кога во кујна додека додавате состојки со десна рака, мешате со лажица во тенџерето со левата, не се осеќате како master of cooking ? шала
Десничари FTW ! Левата ама баш за ништо не ми служи.Добро ајде, кога куцам ми е од полза, ама само тогаш.