Легнав со дечкото на мојата другарка

Дискусија во 'Канта' започната од nestasnica, 1 јуни 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    471
    Допаѓања:
    82
    Браво девојче само така и затоа ќе останеш сама на цел свет,извини вака ама кога сакаш некоја другарка стварно нема да направиш ваква глупост што не верувам дека ќе ти прости,и да ти бил привлечен ДРУГАРКА СИ Е ДРУГАРКА не смееш такво нешто да си дозволиш ако си човек,совет ти е да и кажеш се како што било друго нема,или што е уште полошо он ќе и каже,а дали ќе ти прости чисто сумњам,дали ќе ти биде другарка најсакана на свет како сега што ја сакаш ако е БУДАЛА ДА! |(

2. gospogjica

gospogjica Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    вака ке ти кажам ти немаш поима уствари како прво со е тоа другарство.ти на најлош можен начин си ја повредила твојата другарка а уште полошо па и шо нема врска она за ништо шо ти си направила.мн си подла и без карактер тоа ли е твое мото да се еб*шсо кој ке стигнеш???па после свиркај си :puke:
    шо к*р си барала со тој човек нема оправдуванја за тебе никакви.голем грев е тоа.развиј си го мозокот малку

3. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Страшно !!!

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    А зошто се уште се пишува на темава? :^)

5. milicka19

milicka19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2010
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    122
    За тоа што си го направила нема оправдување соочи се со последците за потоа да не се каеш уште повеќе. Си му се фатила на страв и сега ќе те мота како што тој сака. Стави крај еднаш на тоа заврши со тие твои интриги така и ти ќе бидеш помирна. Тој нема да те остави дури не му се смачи од тебе. А другарка ти секако ја губиш и да знае и да не знае ти неможеш в лице да ја погледнеш. Замисли се ти на нејзино место како е. Моментално те поведиле некои чувства и види што се случило. Ќе нема вистински пријателства се дури вакви нешта се случуваат. Моја најдобра другарка речиси истото ми го правеше и мене за разлика од тебе таа само се муваше со нив знаејќи дека мене тој ми се бендисува или сум на пат да стапам во врска и се ќе ми уништи дури и сегашниот дечко ми го мереше од глава до пети за среќа што повеќе не сме блиски со неа студира во друг град иначе незнам што ќе беше. Сега гледам по facebook како се допишува со бивши мои без срам а се уште ми се прави другарка. Нема оправдување за ваквите нешта но тоа е веќе направено нема враќање.

На GIGN му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Шо сте се запалиле бре си направил/а некој/а лажен профил и си се зафркава овде со сите кои се потрудиле 19 страни да пишуваат...и една очигледна работа Суперишка и Несташницава едно те исто ;)

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    А вака да се заклучи темава? Секако не се јавил друг со сличен проблем. Се дискутира само за истиот, воведниот.

На alisa222 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457

Се согласувам и требаше и порано да се заклучи

9. aleina

aleina Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    znaci luge... ne se prajte site svetici...se slucuva luge sme...baska devojcevo ima 17 godini.sto znae 17 godisno devojce...2 ubavi zborovi da cue od musko i zaborava na sve.
    mene ova mi se ima deseno so drugarka... isti ovaa vozrast koga bevme ... 16 17 godini,i doznav od drugi i da ne zboram so nea pozo ona od kako i kazale deka znam ne dojde ni ednas da se izvini,no dokolku vistinski se kaese jas bi i prostila...
    devojce ako ne moras ne kazuvaj nisto...
    [mod-kirilica:3bw81bpf][/mod-kirilica:3bw81bpf]

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.