Легнав со дечкото на мојата другарка

Дискусија во 'Канта' започната од nestasnica, 1 јуни 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Бона ме насмеа :D Ама стварно е така .. го послуша советот што најмногу и одговараше , а ние муабет и дискусија и отворивме :)

2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    5.415
    па за тоа и јас пишав имаше само еден совет што и одговараше и толку го привати негледајќи ги другите 20 совети. девојката си е свесна и свесно влегла во тоа. само бараше подршка и може мислеше дека ке и дадеме милион идеи за лажење, меѓутоа јас бар не сум тука за да тапкам по рамо туку да ја кажам реалноста :?:

3. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Сите и викавме да и ја каже вистината а таа нејќе, кога-тогаш ќе се дознае, тогаш ќе биде полошо :^) таа не побара совет туку решение (односно лага :| ) но ако, сама ќе ги сноси последиците :?:

4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    заклучок е дека, таа сака да остане со дечкото ама да не ја изгуби и другарката која ,,ја сака како сестра,, :D и воедно да не биде уценувана :) и така ние овдека се си кажавме а таа го прифати предлогот на енца, што значи таа уште од почетокот сакала убава лага да и кажеме... па само енца и помогна на тоа поле... и доволни и бевмеее :D ајде сега наздравје нека ни е :lol:

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Хах, џам ќе свитка сега со таа лага 8) |( . До кога девојко? Мислиш дека другарка ти пие нафта па нема никогаш да разбере? Оф, гревота... Само едно се чудам, како бе можеш во очи да ја гледаш????к Како? Ова за мене е несфатливо воопшто. Ако навистина е се како што велиш, кажииии иииии! Најпаметно ќе ти биде, ќе се лути, по време може и ќе ти прости....ццц , не разбирам стварно

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.817
    Среќа откако сте се распишале ја видов темава :lol: Ја сакала како сестра :D Оди на друг мачкај му очи. Не ја сакаш! Баш те заболе за неа. Ееее јас на моите другарки да им направам такво нешто... Па попрво ќе се отрујам. Или ај барем ептен да се сакале, па ќе речеш имало љубов, тоа е. Ама ова? Чисто ради ебе*е? Ееее ете 21 век. И треба да и каже, па да го изедеш и може ќе ти дојде паметот. Јас имав една ваква подалечна другарка. Истава ситуација. Ама не знаеш каков ќотек изеде. Е сега оди да ја прашаш дали и паднало на памет да се е*е со туѓ дечко 8)

7. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Devojki sto se cudite kako ke ja pogledne vo oci?Sekakvi luge ima, pogotovo pomegu pomladite vo denesno vreme nisto ne se ceni, nema nikakvi moralni vrednosti se toa e otideno vo out, bescustvitelnosta, korista i licnite zadovolstva se na prvo mesto :@ strasno.
    Za devojkava ne ni sakam da se macam sovet da i davam. Ubavo procitav negde po forumov a i jas osekogas sum go vikala toa, mazite izneveruvaat zatoa sto ima zeni koi vednas ke legnat so niv.

8. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    :rofl: Абе женски мои мили што сте ме собрале мене паааа?????????? :lol: Јас и дадов идеја...ако и стиска нека се вади таму...и онака не бара совет што како, туку како да се извлече...епа еве ти на....а инаку многу добро и пишав што мислам за тоа што го направила и какко ќе си поминела со мене...има да ја нема....али поштено....нејќела да и солиме памет...сакала лага....епа ако има стварно толкава храброст, и до толку нема ништо човечко во неа нека си се спаси....шо да и кажам друго..... :tmi: :lol:
    п.с Карак ова моево не беше совет...туку чиста идеја и лага како да се извлече....пошто совет и никој не побара од нас нели....совет се бара пред тиииииииииииит....а после тииииииииииит нема каење...едино лажење...и баш не ја тапкам по рамо...и пишав јас убаво на неа...али сака лага...изволте лага.... ;) :D поздравче

9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.920
    Допаѓања:
    203.165

Па не размислува, затоа тој совет најмногу и одговара, не е важно кој го дал, важно е дека сите ние тука се сложивме оти не требало така да направи. Ако и е полесно да излаже, нека биде така. Ама кога тогаш, вистината ќе излезе на видело. Дури тогаш „весело“ ќе биде....

10. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    И ја како и хипица нејкам да пишам на темава, ама ајде, да не останам покуса :D
    Јас мислам девојко дека ти од нас не бараш решение за проблемот, туку бараш лага која што би ја кажала за да не си го расипеш "другарството"... Пошто како што кажа, дека ако ја изгубиш неа, ке останеш сама, претпоставувам дека немаш други другарки, а претпоставувам и зашто... И викаш ја сакаш како сестра. Ма немој! Тоа што ти си го направила, би го направила и на сестра ти? Бравос бе! Свака ти част :handshake:
    И не знам како планираш да ја излажеш другарки ти, и како уопште после тоа што си го напраила ја гледаш у очи, со кое срце, со која совест?
    Јасно ми е дека постојат и вакви девојчиња како тебе, не сум зачудена од постов, само се чудам на твојата себичност.
    Може звучев малку груба, ама гајле ми е ! ;)

11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Што направи девојката? Се справи ли со ситуацијата? :)

12. Superiska

Superiska Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    33
    Vie se zezate,devojkata ima problem,ne e fer!

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Еее како се зезаме, кога сите тука и кажуваме решенија, ама неа ја снема ;)

14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.920
    Допаѓања:
    203.165

Не се зезаме, само и кажуваме каква е реалноста. Ако сака со лаги да се извади, слободно. Ама на лагата и се куси нозете...

15. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181

со бе нее е фер ај ти пробај стај се на местото на другарката ке излезе после фер???нмормално дека не, она е таа со си напраила таква глупост и она треба да се снајде ние само и казавме каква е реалноста..погоре некоја од форумџиките напиша дека она сака да остане со децкото а да не ја изгуби другарката епа по мое мислење може да остане и без давјцата другарката никоас нема да и прости заради тоа, а типот да сакал да биде со neA усте од старт ке раскинел со другаркаi.....

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    citav celo vreme vasi mislenja i ne mozev da ne komentiram i jas...Nova sum tuka i ne sakam da kritikuvam .... ama devojce stvarno ne mi e jasno kako si mozela toa da go napravis...i voopsto ne gledas toa da go popravis tuku samo da izlezes ti ok od situacijava...se pravis ztrva a ne si...i sama treba da si svesna deka ke go izvleces podebeliot kraj. da kazese nesto demek deka go sakas ne znam kolku deka ova ona nekako aj zal da mu padne na covek ama demek te ucenuval ako ne si sakala i noz da ti stavel pod grklan nemalo niso da naprais a ne samo da se ebavkas koa ke ti se javi... tie izgovori sto bozem si mu gi kazuvala se glupost... ne si malo dete zemi razgovaraj so drugarka ti vo 4 oci ako stvarno ja sakas kako setsra sto ne veruvam tuku samo se plasis deka ke ja izgubis pa ke ostanes sama...zosto taa sigurno ke kaze sto si i zgresila... ako taaa ne go saka decko i ima nekoja moznost da ti prosti ama sekako nema da e isto megju vas...pozdrav =]

17. ROSII

ROSII Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    261
    Допаѓања:
    228
    NE MI E SAMO JASNO NA STO SI MISLELA VO TOJ MOMENT,DEKA SI POJAKA OD ,,DRUGARKATI,,ZNACI TAA NE TI E DRUGARKA TI JA GLEDAS KAKO KONKURENCIJA STOM I GO PREZEMAS DECKOTO,PA ZAREM NITU EDNAS NE POMISLI NA NEA ,DODEKA SE SEKSASE SO NEGO,STE MOZELE TOGAS I NEA DA JA VIKNETE DA VI BIDE POINTERESNO,STOM VIKAS DEKA DELITE SE I KAKO SESTRA TI E, ,, S R A M O T A,, BARAS SOVET,SE SOVETUVA NEKOJ PRED DA DONESE ODLUKA,STO NE POBARA SOVET PRED DA GO NAPRAVIS OVA,KOGA TI PISUVAL NAFB,ILI TOGAS TI BESE INTERESNO,A SEGA KOGA UPLESKA SE,BARAS SOVET,KE SI GI SNOSIS POSLEDICITE,SAMO JA ZALAM DRUGARKATI STO MISLI DEKA IMA ,,DRUGARKA,,TI SI ZA NA SPANSKA SERIJA,,,,,,,,,,,

18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.736
    Допаѓања:
    38.474
    Не ми е јасно како си можела да и го направиш тоа на твојата најдобра другарка. Ако толку ја сакаш другарка ти немало да се е*еш со нејзиниот дечко. Со тоа што си го направила го уништи вашето другарство. Незнам како можеш да ја гледаш во очи. Најдобро ќе биде да и ја кажеш вистината, пред тој да и ја каже. Факт е дека кога ќе и кажеш ништо нема да биде исто како порано.

19. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    И како се чувствуваш сега ....

20. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    тебе уопште не ти е гајле за другарка ти. Ти само си гледаш за себе да си спасиш г* Како можеш да бидеш толку наивна и уште нешто...како се осеќаш? зарем немаш грижа на совест?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.