Легнав со дечкото на мојата другарка

Discussion in 'Канта' started by nestasnica, Jun 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Superiska

Superiska Нов член

Moze saka da proveri,kakov e vo krevet deckoto na drugarki i,za posle da ja posovetuva dali da ostane so nego ili ne,e toa ti e prava drugarka.a ne vi odma kritiki.

2. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

:D :rofl: Суперишка кога се зезаш ставај смајли, ќе помислиме озбилен си :D

3. irenna

irenna Популарен член

Ех да се сите другарки како неа ;) :D

4. Superiska

Superiska Нов член

Dobro e sto ima samo edna drugarka,zamislite da ima poveke drugarki,koja e toa maka i trud da vlozi da gi proveri site deckovci,auuu ;);)

5. girl23

girl23 Истакнат член

А бе се согласувам со сите претходни мислења кои беа упатени кон девојката,...ама има нешто што не штима..мислам дека некој се зеза со нас на форумот...Ипак само 2 мислења има оставено девојката со проблемот и некако како ги пишала и тие 2 коментара ми остави простор за сомнеж.Нема врска сепак не знам што повеке да додадам освен нека и е на чест ако е вистина,...заслужува да е сама девојката :x :x :x

6. eleni23

eleni23 Истакнат член

pa ako gi saka site kako sestri :D , ke se pomaci, za drugarstvoto vredi da se macis, da se zrtvuvas, da bides ucenivan hhhhhh, ne mi se veruva :puke: :rofl:

7. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Од nestasnica ни трага ни глас :D :D размислува сеа девојката од толку совети .. незнае за кој да се одлучи :D
    Добар совет беше на Enca.69 , само неможе тоа секој да го изглуми а и да не заборавиме на грижата на совест што ќе ја има после ! Најдобра другарка .. оди бегај :D За ниедно машко на светот тоа нема да и го направам на најдобрата другарка !! Таа треба да ти ја пее од Верица Пандиловска - Кучкин син !
    Убав и мил , паметен и фин
    тој е кучкин син
    а ти си како него иста
    Би поднела од секого се
    но од тебе не
    те имав како сестра блискаа :D :D
    Одма ми текна на песнава чим ја видов темата :)

8. ss80

ss80 Истакнат член

Девојки, неколку од вас се посомневавте за реалноста на проблемот-ВЛЕГУВАМ ВО ВАШЕ ДРУШТВО! Не дека се невозможно да се случи нешто слично, туку кој и да го направил (особено на погоре опишаниот начин) или е премногу безчувствителен и неискоординиран со себе си (а ако е-дефинитивно не му е потребна поддршка) или едноставно се зеза со нас... А една од вас кажа дека сепак може и нешто полезно да испадне од муабетов-дека некоја можеби и ќе се пронајде во случајот... Иако-ИСКРЕНО, на никого не му го посакувам тоа...

9. buShle

buShle Истакнат член

kako prvo ti ne si i vistinska drugarka stom si go napravila toa a vtoro kakov e toj decko sto se udvara na najdobrata drugarka i i se zakanuva da legne so nego..pff jas takvite tipovi gi smetam za nesto najnisko.. :envy: kako i da e sega nema nazad greskata e napravena no drugarkata ne e zasluzila ni takava dr a pomalku takov decko ..najdobro ke e bilo da i kazes uste koga si sfatila deka si napravila uzasna greska i nemalo e veke da bides ucenuvana i da te grize sovest no bi trebalo da i kazes vednas mozebi ke ja izgubes no barem ne dozvoluvaj poveke da ti se zakanuvaat za takvi raboti i da te iskoristuva..sepak za nas devojkite toa e najloso neli... |( :) pozz

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Себично и безобразно...тоа е!Ни скруполи,ни бутур!Воспитание,нула!
    Јас не знам со кое лице би ја погледнала другарка и...зарем ќе биде другарството и понатака искрено,како ќе се осуди да ја погледне во очи?!Страшно!
    Не ја сакаш другарка ти!Се сакаш себе и ти е страв сама да не останеш...а да имаш и други другарки без око да ти трепне ќе си се тргнеш и ќе и признаеш,ќе ти биде гајле како таа се чувствува,всушност и би продолжила да се сексаш со дечко и зошто те импонира и ти го храни егото.
    Свашта!
    За срамота!

11. 2468

2468 Популарен член

колку само ние трошиме време и нерви на неа... а неа како прашинка ја снема :rofl:
    што ли се случило? :^) или стварно некој се зезаааа :D

12. karak

karak Популарен член

се зезал некој или не тоа е негово ние само си кажавме што мислиме. т.е. јас само сакав да кажам многу е лесно да се лаже денес ќе ја излаже, утре ќе легне со дечко на друга другарка. па девојчево е ....... не дека ја осудувам неко не за џабе рекле двапати мери еднаш сечи ..
    кај ти беше паметот не ти чини есапот :D :D :D али после е*** нема каење само признавање дека не си невина :rofl: :rofl:
    кој ме разбра арно кој не пак арно :lol:

13. karak

karak Популарен член

п.с морам малку да се насмеам на темава се надевам нема да ми замерите :?: ( многу ми е банално и срамно ова што го напрај ла малава )
    може сум малку среќна што немам толку најнајдобра другарка да ме сака како сестра :lol: :rofl: во тој случај би се запашала што таа прај со дечко ми и не ли ве копка која е вернава другарка :lol: :lol:
    п.п.с. еј луѓе проверете си ги другарките кој ве сакаат ко сестри :rofl: :rofl: :rofl:

14. Frosin4e

Frosin4e Истакнат член

ии мене ме изнасмеа :) а што се случи со девојкава мозе и не се зеза туку веке ја нема бидејки да откријам јас дека некоја така ми прави (па и да ми е нај нај другарка) па ке ја убијам сепак девојко се гледа зошто си сама ја имаш само неа ништо чудно и таа да те дружи од жал а ти неа така само се чудам како си имала сили и храброст |( за такво нешто сместа да и кажеш и после свири си после е*ење нема каење....!!!

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Се исплаши девојчето од толку критики и сега нема лице да пише.

16. annnni

annnni Популарен член

Ами девојчето побара совет ни како го нападнавме како без осет,кој и да е ќе го заболи,почнаа веќе гледам и зафрканции на нејзина сметка....не сме тука луѓе за да критикуваме,и да обвинуваме некој, да доделуваме казни, има некој кој е задолжен за тоа...не сме ние за таа работа.Мислам дека ако има некој нека му даде совет на девојчето....не е убаво тоа што го направила и во никој случај не го оправдувам...ама ако има некој да и даде совет за да и помогне нека го сторе тоа тоа,а не да се смееме на нејзина сметка...сепак луѓе сме грешиме,греота ми е за девојчето го нападнавме... :( точно е дека гадно згрешила,ама јаде сите луѓе грешат никој не совршен,греота е вака да се однесуваме...

17. sadangel

sadangel Популарен член

Признај и сама на другарка ти - нема да ти прости сигурно но сепак немој да дозволиш дечкото да си игра со вас две... Ќе ти биде тешко поради загубата на другарката НО ПАМЕТ ЗА ДРУГ ПАТ позз...

18. annnni

annnni Популарен член

е ова веќе личе на нешто,девојката културно си даде совет,(сепак не сме должни за мислења за тоа која како го доживува ова, бедно е да ,ама малку изгледа невкусно,и јас ја искритикував на почетокот..ама сега кога ја напднавме сите жал ми падна искрено) :(

19. ROSII

ROSII Истакнат член

pa sto ne pobarala SOVET dali da se EBE so nego ili NE,PA TOGAS DA JA SOVETUVAVME,A SEGA mora da ja kritikuvame,,,,,,,,

20. annnni

annnni Популарен член

Ок,тоа беше мое мислење па сега вие одлучете си....како и да е не ми е девојката сестра па толку да ја бранам...онака некако ми падна жал за неа...позз :* :* :*

Thread Status:
Not open for further replies.