Легнав со дечкото на мојата другарка

Дискусија во 'Канта' започната од nestasnica, 1 јуни 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. maleckata.22

maleckata.22 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    17
    definitvno postov e zaebancija...sega se vrativ na prvata strana i go procitav uste ednas...devojkata vo poveke navrati se gubi...prvo ne saka da go izgubi pa saka zaso znae deka ja iskoristuva...pa ne i se javuva mesec dena pa posle i dosagja sekoj den...NEZNAM |(

2. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    76
    Луѓе бе зар на 17 години не можеме да расудуваме што е исправно а што не?? На 17 години не знаеме дека не се легнува со секој што ќе го сретнеш а особено НЕ со некој што е дечко на наша другарка, сестра, познаничка... што и да е. Нема возраст што би оправдала нешто такво. Сите сме биле на таа возраст некогаш, сум била и јас, сум си летала со паметот, ама не завршив бре луѓе мои во креветот на дечкото на моја другарка... Незнам, стварно незнам што да кажам, пробувам некакво оправдување да најдам, ама неможам... :| Кога веќе си дозволила да завлезе во такво сра*е, извинете на израз ама немам друг збор за тоа, треба да ја задржи човечноста бар сега, после се што и направила на другарка и и да си ја признае вината, да побара прошка ако воопшто има лице да ја замоли за такво нешто и еднаш за секогаш да се излезе од агонијата во која се наоѓа... Незнам јас друг начин. :|

3. Superiska

Superiska Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    33
    Ama ja napadnavte,sekoj ima pravo na izbor,ako taka i e ok,neka legnuva so koj saka,nejzina rabota.

4. nestasnica

nestasnica Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1

Хаха, точно. девојќи ме нема бидејќи немам интернет дома, еве сега сум во нет-кафе и пишувам. Хм, зезанција....па и не е баш зезанција погледнете малку околу себе! ;) Инаку да не речам дека сум курва, али ова не е ни прф ни последен дечко со кој сум легнала, а поевќе имале девеојќи! А и сите знаеле дека и јас сакам една ноќ како нив....Еве сега овој нешто заебава, но сфатив и дека не сака да ја изгуби девојкаму така да не се плашам да не каже, затоа што другарите го одбегнуваат во последно време, ќе остане сам! Некој кажа дека сум продолжила да имам се*с со нехо. Не е точно! Само еднаш бев со него а после еден месец беа уценуванјата но ниеднаш не излегов! Сватив не е фер....сега да не ми е другарка, ајде ама вака....Ајде ќе терам вака, па ќе пишам кога имам време! Бидете поздравени девојќи и фала на советите, сепак разбудија дел во мојот мозок што го немаше :lol: :*

5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.283
    Допаѓања:
    259.209
    hahhahahahahahhahhaahhahhahahah....tipicna teenejdzerka koja ete si kaza devojceto sto i e filmo celo vreme!!!Znaciii ona saka da si se e... so drugi,ama ete prestanala so deckoto na drugarka i!!!I da e postov zezancija sto i mislam deka,no po ovaa poslednoto seriozno mislam: Roditeli svestete se!!!Videte sto pravat vasite devojcina!!!E zatoa celo vreme zboruvam deka ne treba da se osuduva nitu napaga tuku na situacijata treba da se gleda kako na problem koj ja jade taa grupa na luge.Za zal!!!

6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.283
    Допаѓања:
    259.209
    Хм, зезанција....па и не е баш зезанција погледнете малку околу себе! ;)

E toa vsusnost sakase da vi kaze celo vreme devojkata!Taa ne e ovaa devojka sto go pravi toa,taa saka da kaze nesto.A vie site ja napagavte i osoduvavte.Znaci nikoj ne gleda sto se slucuva so drugite tuku site samo si gledaat i zboruvaat,a mladite devojki si se e...!

7. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Инаку да не речам дека сум курва, Срцкоо!! Не да не речеш, туку си!!

Инаку мислам дека не е зезанција, ова ви е ете реалноста денес :clap:

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Јас одамна го кажав тоа ама....девојките гледам пишат пишат.... :?:

9. Schmetterling

Schmetterling Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    17
    Ќе ми извинат исклучоците ама ова маливе девојчиња се стварно страшна работа,значи сосема им е искривена сликата за
    било каква вредност во животот...врв на се е тоа што приоритет во животот им е да се однесуваат како курви,да се мешаат во врски и што е уште пострашно да одат со женети....АЛОООООООООО имате ли мозок или само пајажина во тоа главите ваши бе???? Буквално ми се повраќа кога читам некои постови... :@

На hihi и girl1985 им се допаѓа ова.
  10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.283
    Допаѓања:
    259.209
    Da i zatoa treba da se podrazmisli malku i da se vidat sto pravat tie

11. Mini23

Mini23 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Vaka kako prvo mnogu loso si i napravila na tvojata najdobra drugarka, plus kazuvas deka ja sakas poveke od sestra...pa ako ti zna4i tolku mnogu kako sto kazuvas zosto toa i go napravi bas nea :fubar: Za mene toa e neopravdano i nemoj da se navredis ako ona ti se skara ili sli4no..

12. Miss-Perfect

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    76
    ццццц... како си пишала па не е тој првиот со кој што сум легнала а бил во врска... За сега така ќе си тера, па за понатаму здравје, ќе најде некој дечко на друга другарка... Нема зима за тебе девојче, секоја ти чест. Капа можам да ти симнам за годините што ги имаш и делата што си успеала да ги направиш до сега. Збори ние сите тука кажи и на другарка ти, не е тоа во ред бла бла... али што да правиш бе, ние глупачи сите, што знаеме... Само така терај си, далеку ќе си стигнеш ти... :puke:

13. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Прво да ви се извинам за ова што ќе го кажам (но многу сум нервозна), и не важи само за девојкава, туку за сите што размислуваат како неа.
    Зар никокаш не помислувате да си најдете фин дечко и кој ќе биде само ваш, ќе ви го пружи тоа задоволство секогаш кога ќе посакате, исто и љубов и се што ви треба :!: . Зар уживате во секс со некој кој не е твој засекогаш :!: ?? Не помислувате ли дека некогаш и вие ќе бидете вљубени и во врска, и некој да ви го прави истото :!: ? А тоа ќе се случи, бидете сигурни во тоа :?: Навистина не можам да разберам колку сте себични, мислите само на себе, на своето задоволство :!: Не знам што ви се врти на таа глава, размислувате ли некогаш барем малку за другите?? :fubar:

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    незнам што да кажам на темава....не верував дека има вакви луѓе....мислев само по филмовите тоа се случува, толку расипани....навистина незнам дали да почнам да навредувам или да делам совет....неможам да се изначудам до каде се оди, до кои крајности....само ќе кажам СЕ СЕ ВРТИ СЕ СЕ ВРАЌА СЕ СЕ ПЛАЌА :!:
    неможам да речам никогаш, незнам што ќе ми донесе животот но не би легнала со дечко кој не е слободен, поточно не би легнала со некој кој не ми е дечко МЕНЕ, само од чиста забава, а не па друго.... :wasntme:
    иначе браво за девојката што така фино си кажа дека во пракса и е да се е** со повеќе НЕслободни машки :clap: без ронка вина и грижа на совест :?: :x

15. Angel.in.dark

Angel.in.dark Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2010
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    25
    Да си ја сакала како сестра немало да и го направиш ова!?! И како што читам , во пракса ти било тоа, одење со туѓи дечковци? Е многу убаво. Единствен совет за тебе е да и признаеш на другарка ти барем, да немаш грижа на совест и сели се најдалеку што можеш, затоа што неверувам дека нема да бидеш позната под поимот к****. Затоа најдобронамерен совет, заборави на минатото, земи куферите и сели се. Како е тоа што ќе посееш тоа ќе си жнееш

16. maleckata.22

maleckata.22 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    17
    devojcevo ko da pati od kompleks na niska vrednost...ocigledno uziva vo toa sto si se e*e so zafateni deckovci zatoa sto ona misli deka e mangupkata u situacijata...ili pak ednostavno ne saka da ja doznaat so kolku sve ima legnato pa zatoa bara zafateni...devojko ti si imas seriozen problem i definitvno treba da se obratis kaj psihijatar...Pa alo bre imas 17 godini...Zarem samo toa ti pretstavuva zadovolstvo vo zivotot???? Sega koga najmnogu treba da se zabavuvas ti si go unistuvas zivotot...Zosto ne veruvam deka sakas da si zalepis etiketa drolja...ne vikam kurva zosto kurvite gi naplakaat svoite uslugi zatoa ke kazam drolja...Ocigledno mnogu raboti vo zivotot ne ti se jasni...Ali ne si ti kriva...

17. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.394
    Допаѓања:
    1.118
    Девојче свести се еј!? Зошто да си го ставаш на себе тој епитет „к***а“. Ако си мераклика на ебење, едноставно фати си дечко и е*и си се со него, а не вака од к*р на к*р!? Дај ти се молам ти погледни малку околу себе! Ќе останеш сама без пријатели, без никого...Луѓето ќе те покажуваат со прст, ако веќе и не го прават тоа. Мислиш дека ќе успееш се да сокриеш? Не мила, некој ден се ќе излезе на видело. Ебачите твои сигурно си се фалат по другарите...
    Во овој пост не зборував ништо за другарка ти иако имам толку многу да ти кажам... :!:

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    ват ис дис ? :o бреееј што луѓе ималоооо :o па и баш денеска го сретнувам постот, баш денеска, се изнервирав значи :envy: а бре девојче ти размислуваш ли? уствари не размислуваш, да имаше нешто во главата немаше ни да легнеш со дечкото на твојата другарка, ама ајде |( како и да е, си го правеш ќеифот а? ц ц ц |( а воедно сама си лепнуваш епитет, никој од тука не се ни потруди да ти залепи ;) биди ми позз и продолжи со кариерчето ;)

19. ROSII

ROSII Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    261
    Допаѓања:
    228
    :clap: :clap: :clap: MOZE E NEKOJA SVALERKA NA NEKOJA DRUGA TEMA ,MOZE SE PIKNALA I VO NECIJ BRACEN KREVET,TREBA DA PROVERIME VO DRUGITE TEMI,HAHHHAHH OD MALA VAKA SE POCNUVA,SI SE SEKSALA ONA I SO DRUGI I VO ZIVOTOT KE SI PRODOLZI DA SI SE SEKSA,PA NEMA DA OBRNUVA VNIMANIE DALI E SLOBODEN ILI NE,VAZNO K.R DA IMA,,,,,,,

20. Miss-Perfect

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    76
    Роси не можеби, туку сигурна сум дека е така. За такви како неа познавам еден куп...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.