Мене ми кажа дека може да се напијам ако се осетам вознемирена ама јас само бедоксин си пијам по потреба
Имам проблем со несоница и докторката ми рече да земам дијазепам. Иако докторка ми го дава премногу ми е страв да се напијам па сакав да слушнам искуства.
Ами така ќе се навлечеш на него Пробај чај камилица, топли бањи, чаша млеко, магнезиум за опуштање, бедоксин... Мислам да @Kitten пиеше , извини ако сум грешка...
Да јас пиев,ни за време на бременоста,ни потоа немав нус појави од Дијазепамот. И тоа баш за несонива ми беше препишан.Децава здрави и живи се машала и напредни (не да ги фалам). Ако ти ги препишала докторката би требало да е ОК, сепак стручно лице е.
Многу трудници имаат проблем со несоница. Има чај на природна база од валеријана, маточина, ваљда смее да се пие во бременост. Прашај ја докторката нешто природно да ти даде
Дали има пиено некој сумамед во бременост? Знам дека се многу јаки, мада докторот ми ги препиша, сигурно се и безбедни за пиење...
Здраво, сакам да прашам дали има некои капки дозволени за трудници што некоја ги користела, следната недела би требало да се породам ама некако страшно настинав
Прочитај го ова. Јас имав грип кога бев четврти медец и користев капки за нос, нема проблем, дејството е локално, ќе се трудиш да не ги голташ https://www.cybermed.hr/forum/speci...olaringologija/sprej_za_nos_operil_u_trudnoci