И јас имам болки на нозете моментално од голема тежина, мене маж ми ми прави масажа или ќе легнам да спијам и сабајлето ќе помине.
Zdravo devojki,jas imam e.coli i sum bremena a maticnava ginekologov mi prepisa pancef?Sakav da prasam dali ima nekoj rizik da mu nasteti na plodot?
Се смета за безбеден за користење во бременост (според анимални студии, нема адекватни или добро контролирани студии кај бремени жени).
Ако мислиш на капки за затнат нос, провери во Зегин. Баш пред некој ден видов има едни нови, некако на Н се викаат ама не им го запамтив името. Ама прашај знаат они.
ke stavam da merav i temperatura nemam ama jas se osekam taka kako vnatresna temperatura samo nosot mie zateknat ama ke stavam kapki i ke vidam dali ke pomine fala ti i jas milslam deka ne stetno
@MissChievous мислам дека аналгин не е препорачливо. Пробај во темна просторија седи,пробај кафе со малку лимон. Ако не можеш да издржиш или не поминува парацетамол или ибупруфен можеш да се напиеш безбедни се во бременост.
Пиев далерон,бедоксин и вит.ц кога ме фаќаше мигрена. Или ќе повратев ќе се стабилизирав Ова од матичната ми беше кажано за комбинацијата,во прво тромесечие се случуваше.
Пијам парацетамол бидејќи сум настината и имам температура 2дена инаку сум 11 недела дали е штетен парацетамолот.
Пијам но не помага многу пијам и цеден лимон.нешто друго поефикасно иначе температура качувам до 37'3