Го обожавам! И животна желба ми е да отидам на негов концерт, за жал во Охрид не бев. Кога го најавија концертот во 2012 во Скопје, бев најсреќна на свет, ама за џабе. Сите негови песни ги слушам, а и новиот албум му го обажавам Омилена моментално -
Super Pesni Ima Pogotovo Noviot Album Strut Legenda Pak Ke Kazam Sto Mnogu Moze Da Gi Nauci Negovite Obozavateli Preku Pesnite a I preku intervjuata isto . Respect Zasluzuva Pee Za Samiot Zivot za problemite , ubavinite , za taga , sreka , surovost se totalno Eden od Najdobrite Rokeri !!
Лени е легенда! И глас и стас и песни и однесување на сцена и во спотови... Омилен ми е повеќе од 12-13 години и имам многу омилени песни. Одамна не сум видела што има ново од него и малку ми е криво заради тоа, ама од друга страна, мислам дека се труди да биде во тек со новите стилови (што е сфатливо бидејќи од тоа живее), ама неговите стари песни засекогаш ќе останат во историјата на музиката. Иако бев во крш состојба, отидов на концертот во Охрид пред неколку години и беше незаборавно. Остана на бина 2-2 ипол часа. Навистина фер беше за разлика од други. Фантастичен!
Дечкиии, бевте ли на концерт на Лени? Впечатоци, доживувања, м, какви? Ајде да си поприкажеме, да ја живнеме темава со оглед на тоа дека деновиве е во фокус вчерашниот концерт на рок-ѕверот Лени Кравиц Еве една моја омилена изведба од концерт ама лански.