@Калатеа Јас ја имам истата и сум пре пре задоволна еве веќе година може. Значи најдобра инвестиција ми е во жешково, на зима.. ма секогаш. Топ е нема да згрешиш.
Здраво, сакам да земам лента за трчање. Не сакам да е некоја претерано скапа, до кај 15000 денари ако се океј. Дали некој има од следните ленти па да сподели искуство? Сакам да е и со расклопување некоја.
@Kaja991 @rainbowec дали ја купивте траката? Јас се мислам да ја купам истата, немам многу простор а ми треба за брзо пешачење, дали е ок?
Не сум, се зафатив со реновирање дома и еден куп други работи ми испаднаа плус така да траката ќе почека, здравје понатака откако ќе се породам.
Дечки сакам и јас да земам некоја трска за пешачење/трчање до кај 15000 ако има, некој реално искуство? Дали сите за трчање можат да бидат и за пешачење?
Јас ја купив таа фитнес 217 и за пешачење е супер,само таа рачка што е со држач за тел не ја фиксирав нагоре зашто не се склопува.со код јуте и попуст 8000 ја земав
Од каде ја зема ако не е тајна? И општо дали знаете каде има да се купи лента за трчање / пешачење до кај 9000 ден? Другиве што ги гледам сите се 12,13 па нагоре, а навистина не ми се даваат толку пари особено кога знам дека на попуст можат да се најдат за многу помалце.
Од супермарт,над 12000 сума даваше попуст 2000 ако ја платиш на рати преку iute.Јас земав лента,беше 9990,тостер,фен и тегови, се вкупно беше 12000,кога одбрав плаќање со iute на 6 рати без камата се намали сумата на 10000.И сега си плаќам рати,со iute многу важно само навреме да ги плаќаш ратите и навистина нема денар камата ни провизија.А лентата е ОК за пешачење, за трчање не ја користам.