И каде е задоволството да се поседува таа вештина за шминкање со лентиве? Ноу веј. Не сум мастер, не се ни шминкам премногу, но КОГА го правам тоа, во тој половина час, сакам да УЖИВАМ.
сега прв пат гледам вакви ленти, ама доколку најдам и кај нас обавезно ќе си купам и ке ги користам позз
Прв пат слушам/гледам за такви ленти од темава Но сигурно не испага така совршено ко од сликите.. ипак е лепенка Јас знам да се шминкам на очите,мошне ми е интересно иако не го правам тоа често но сепак, доколку дојдат вакви кај нас или ги видам во странство ако се со нормална цена, би земалка 2-3 чисто за проба =) може и ке ми се допаднат..зашто да не.. а не секогаш се има и време позз
Не дека знам којзнае како да се шминкам а и не ставам сенка скоро никогаш , би сакала и лентиве да ги пробам ама чисто од љубопитност
Не сум сретнала до сега во Македонија. Прекрасни се и лесни за употреба. Но имаат мал недостаток (барем така имам слушнато). Многу малку време траат и лесно се бришат. Но сепак, супер се за шминкање кога имаш минимум од времето.
Jас ги имам користено овие ленти за шминкање и право да ви кажам ептен се супер за кога се спремаш набрзинка.. дури некогаш и дечко ми ми ги ставаше е сега некогаш не ми излеваше толку јака бојата, но можеш да си ја поправиш и сама
Знаете ли каде може да се најдат такви ленти за шминкање??? И накитот е интересен меѓутоа немам каде би го носела а и со тие монистри на капакот ми изгледа како да не ќе можам да ги држам очите отворени