ми се допага темава........ и за мене оваа новина ленти за шминкање..........треба да се проба кога веке знаеме дека се достапни да се купат во зегин.........поздрав
Во рамстор во маркетот има вакви околу 150 мислам дека беа... зедовме еднаш со другрка..алиии мене не ми излегоа никако посо не ги ставив правилно ... -.- по вториот обид ок беше али сепак човек како шо може сам да си се погоди со шминкање макар и после 10 обиди никој неможе така
Мене не ми се допагаат таквите ленти зосто некако кога ги нанесувас изгледа ептен насминкано со граници на нијансите,јас сакам да се прелеваат боите на окото да изгледа поприродно а вака како јасна линија до таму виолетово над неа розево пример казувам,земав така зосто обозавам мејк ап и имам искуство со нанесувањето на секаква сминка,но не би нанесувала на тој начин колку и да брзам,тука во странство ги користат лентиве зосто нели бизнис зени немаат време или оние манекенките кои имаат пополнет термин календар и на брзање многу практично им било,незнам ствар укуса
ленти за шминкање има во космо 150 денари само некако ми се сите со сипки и многу ми се јаки боите кога ке се стават на око не знам како изгледаат не сум ги користела . Дали некој ги користел нека сподели со сите нас
Сепаκ κога неκој ρачно ќе те нашминκа, изгледа 200 пати попρиρодно од ова. Сега, ова е убаво за оние κои саκаат да бидат многу впечатливо нашминκани и повеќе го саκаат нашминκатниот отлолκу пρиρодниот изглед без или минимална шминκа. Саκам да бидам нашминκана со неκои нијанси κои се пρелеваат и немаат остρи гρаници κаκо овие на слиκиве.
Сноу мислам дека тогаш кога ги видов беа горе долу до 250 денари. Повеќе не би требало да се. Но сепак да не те лажам, провери си.