Женски, дали некоја од вас имала подместување на менструален циклус (нанапред или наназад) дури е на овој режим/предзвик, како сакате кажете го?
Здраво,дали некој што има проблем со тероидната жлезда ( хормонот што здебелува) има учествувано кај предизвикот кај Ана стојанова?
Da,5 kg jas sum zadovolna so ogled na toa sto imam hasimoto so programite od fevruari..drugite od summer 1 gi kupiv no ne go vezbav i samo gi zadrzav tie minus 5kg. A ti? Ako sakas pisi mi licna poraka za poveke info.Pozdrav
Имам 80 кг. Сакам да имам 65. Кога ќе има нов предизвик кај Ана? За колку време отприлика би симнала 15кг со предизвиците на Ана?
Уплати Инстафит и издржи мушки цела програма, нема утка. Ќе има и нешто ново сега, постпартум програма, почекај ќе видиш што ќе излезе. Јас едвај чекам да се породам да уплатам да ослабам, страшно ми сметаат овие 6-7 кила качени.
За два месеца имаш загарантирани 10кг ама тоа се зависи колку се придржуваш. Кога ќе видиш минус ќе се мотивираш и ќе ти е полесно. Плус мене многу ми помага групата на фб ептен се позитивни и мотивираат многу. Чекам и јас инстафит,периодов се опуштив,со одмори, собиранки и такви глупости не очајувам знам дека ќе намалам пак
Фанче, елај си од октомври на постпородилна програма. За 3 месеци програм има реални шанси да ги симнеш. И јас имам толку.
Затоа ли таа пишува спремни ли сте мамички? Дефинитивно ќе ја купам мора да се доведам во некој ред. Ќе се бодриме душо
Овде биле забавата Дај кажете како е на Инста и како да се зачленам и платам? Јас имам 8 за да изгледам како човек,ама да дојдам до 65 ми е сон. Значи околу 13 кг за симнување. И 10 е супер. Задоволни сте нели?
Најди ја на Инстаграм annstojanova е пишана, https://instagram.com/annstojanova?igshid=YmMyMTA2M2Y=, моментално ти е таму у Словенија на шетање, ќе следиш штом објави нови програми и улетувај. Најави и постпартум програми. Јас едвај чекам да се породам, да поминат 40 и прв преглед и да почнам да вежбам и да ја следам. За мене е она врв зошто знае како со малку да направи многу, може копира, може краде, ама успеала, што не успеала некоја друга како неа да заработи толку и да создаде такво движење. Познавам и девојки и возрасни жени кои благодарение на нејзините програми се осеќаат бомбастично.
Да,видов овде е. Јас се мислев дали она или Мери, ама за масажите од кај Мери знам дека врска немале, па скептик сум и за програмите. А еве Ана ја фалат многу. Мене ми треба да си платам и некој да ми пише што да јадам. Значи дисциплина ми треба.
Епа тоа ќе добиеш кај Ана, ич да не мислиш, од шопинг листа до рецепт, до вежби, до се и врв позитивна енергија. Откако ја запознав и лично уште повеќе ја почитувам и мислењето за неа ми е уште подобро зошто тоа на слика и тоа во живо врска нема.
Па прати ја, кога ќе објави нова програма отвараш линк, резервираш, плаќаш и тоа е тоа. Сега има од старите програми достапни, ама почекај уште неколку недели ќе извади нова. Што се однесува до Мери, мене ми е неписмена и шалабајзерка, не може некој што не знае да пишува или не се замара што напишала на инста да ми продаде нешто и тоа да ми влее доверба. А од жени што и зимале програми знам дека се живи гладни, а вежбите врска немаат, на физичко во 8мо подобри вежби им даваат. Јас не сум и видела програма не знам, кажувам од други што ми пренеле, ама за неа првиот впечаток ми е катастрофа
И ги читав програмите, и таму грешки, па можела да ги среди. Од масажите знам дека врска немале, за програмите не знам, ама да, делува несериозно ептен и плус забега со таа женска енергија и природата. Почна да ме потсеќа на Снеже Велков со сонцето. Јас и пишав, ама ќе ја чекам програмата па ќе се пријавам.