Форумџика на годината

Летен предизвик на Ана Стојанова

Дискусија во 'Диети' започната од IAmPresident, 15 јули 2020.

1. Chimera

Chimera Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.965
    Немој Мери жити бога! Жената скроз се мрдна со умот. Зборува за теми како да се има просветлено и искрено освен за вежбите за дијастаз друго се е како на некое дете да му дадеш да напише неколку вежби за физичко. Храната, да си погинеш после трети ден.
    Јас исто се мислев помеѓу нив двете и погрешив. Прво бев на програма за дијастаз за после пороѓај и ок. После кога платив табата, се упропастив. Жената нема благе везе са животом, а и таа Слаџана Џези нејзината нутриционистка која божем го спремаше менито.. Х А О С!
    Ана е божица, она мисли на се. Она тестира се, испробува пред да каже и даде нешто. Рака сечам сега за Ана, прво бев скептик, ама Ана си е АНА. Препорака од менеееее амин

На cresa-jagoda, gjoker4e, Coco31 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.552
    Допаѓања:
    251.801
    Фала за искуството, ќе одам кај Ана. Пишав и одма врати,кажа дека групата ќе ја води специјалист.
    Ќе пробам со нејзе,Мери отпаѓа дефинитивно.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.602
    Допаѓања:
    48.967
    @JuLleE немој кај Мери. Јас бев, само на растителен протеин е исхраната, скарана е со месо, мртва гладна ќе си, а цел ден во кујна во сецкање.
    Кај Ана имаш месо јајца урда моцарела...и да немаш време за готвење со децата секогаш можеш еден стек да нарачаш или да спржиш јајца.

На cresa-jagoda, andrejko82 и JuLleE им се допаѓа ова.
  4. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.404
    Допаѓања:
    113.370
    И пишав на Ана и ми врати.
    Постпартум ќе има програма.
    :muscle:(hollest)

На cresa-jagoda, joy1, andrejko82 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.602
    Допаѓања:
    48.967
    Да да, објави официјално она.

На cresa-jagoda, andrejko82, JuLleE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.552
    Допаѓања:
    251.801
    Ми пиша и мене, специјалист ќе ја водел програмата.

На cresa-jagoda, joy1, andrejko82 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Трепетлика

Трепетлика Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    270
    Специјалист по…? :)
    Во делот за вежбите или исхраната?

Инаку и јас би сакала да ја терам програмата, па ако може некој што ги следел нејзините програми да ми пише дали ми се нереални очекувањата дека ако почнам со 77кг можам да ослабам 10кг до крајот :)

Последна измена: 19 септември 2022
    На Espadrila му/ѝ се допаѓа ова.
  8. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.552
    Допаѓања:
    251.801
    Не знам, не кажа тоа, а и не прашав.

Туку, знае некој колку ќе кошта програмата?

Последна измена: 19 септември 2022
  9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.592
    Допаѓања:
    201.846
    До крајот можеби и не, ама ако си го тераш тој режим и понатака, ќе ослабиш и повеќе од 10. Ама кај неа е принципот да смениш начин на живот и начин на исхрана, така да се храниш и понатака , а не да се вратиш на старо кога ќе заврши предвидениот рок за програмата.

На cresa-jagoda, pamelche, gjoker4e и 3 други им се допаѓа ова.
  10. NoOrdinaryMama

NoOrdinaryMama Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    203
    Ги немам лично видено програмите на Мери, ама бидејќи работам на иста проблематика, доста жени постпородилно кои биле на нејзините програми кога ќе дојдат кај мене и ми кажат што се правеле... ми се плаче! Значи дијастазот е сериозна работа и многу широка и комплексна тема како да се третира... уште кога ќе видам дека тврди оти за 20 дена дијастаз од 6 прсти се затвора на 2, а притоа постира слики на кои жените изгледаат речиси исто, мене ми е тажно зошто некој плаќа и верува во тоа! Не препорачувам онлајн програми постпородилно, бидејќи активацијата на одредени мускулни групи е многу специфична и ако се вежба со дијастаза, не секоја вежба е соодветна за секој, без разлика на нискиот интензитет. Ако активацијата е грешна, во поглед на дијастазот може да нема и никаква промена, само да се симни килажа доколку храната е регулирана и толку.

На cresa-jagoda и gjoker4e им се допаѓа ова.
  11. Chanell*

Chanell* Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2016
    Пораки:
    4.393
    Допаѓања:
    32.817
    Јас сум малку трудничка ама ќе ја купам новата програма, оти ако не ќе ми порасне гзот пак ко пред 2год. А се мразам таква, кај трудна па и дебела и отечена цела |(
    Како ми е се испланирано, не би се поправила многу до крај, би се породила здравје во април, па од мај директн на летен :D

@Трепетлика Не е невозможно доколку го следиш планот. Изминатава година како што изгледав, никогаш во животот подобро не сум изгледала. Најслаба и најзгодна од кога знам за себе:D

На 0ли, Трепетлика и gjoker4e им се допаѓа ова.
  12. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.038
    Допаѓања:
    36.350
    Ако почнеш од денес ќе ослабеш 10 кг до крај на програмата. :D Ниту Ама ниту никој не може да помогне доколку ние самите не одлучиме не пресечеме. Јас вчера вечер јадев пудинг и одма Ана ми е во глава со нејзините сториња. Ја чекам програмата, а во меѓувреме јадам благо. :bandit: Не вежбам ич. Станав дупло од пред Ана. Не знам дали е подобро програмите да и траат без прекин или вака на паузи да слабееме па да се дебелееме. :tmi: Што мислите вие како е подобро?

На Трепетлика му/ѝ се допаѓа ова.
  13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.195
    Инста мама програмата за колку после пораѓај е?
    Јас 6ипол м како сум породена, вратив килажа ама форма тешко :worried:
    Или да си терам сепак фит/бути:^)

14. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.390
    Допаѓања:
    103.196
    Јас би си ги купила и двете, ќе истерам мама фит, па инста фит и таманка до лето покриена со денсот.

15. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2017
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    23.213
    Јас сакам да качам тежина. Има некоја такво искуство?

16. Трепетлика

Трепетлика Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    270
    Колку време трае една програма и колку долго има пристап до купените? Дали доволно долго за да може да се купат две програми и да се следат една по друга?

17. Snowflake92

Snowflake92 Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.948
    Допаѓања:
    4.832
    Пазете со рецептите проверете, неколку пати ми има излезено дека калориската вредност реална е мн пониска од нејзините напишани вредности...

18. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.390
    Допаѓања:
    103.196
    Инста бути, ќе вежбаш со низок интензитет. Ќе качиш ама мускулна маса не сало.
    Зависи, летните предизвици се по 4 недели и уште 4 недели достапност, инста фит и инста бури лани беа по 8 недели а претходно биле по 12 недели и исто толку имаш достапност потоа. Можеш да комбинираш секако. Мислам дека и мама фит ќе биде кратка. Мене ми беше малку летниот предизвик искрено само 1 ниво вежбање па комбинирав.

На senjorita-v и Трепетлика им се допаѓа ова.
  19. NoOrdinaryMama

NoOrdinaryMama Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    203
    Сакаш само да зголемиш килажа, или да зголемиш мускулна маса? И за двете треба да јадеш повеќе, но доколку сакаш да градиш мускулна маса, треба да внимаваш на внес на макронутриенти, и секако соодветна тренинг програма

На Skorpija25 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.195
    Се придружувам и јас овој пат.
    Ова се три посебни програми така? И секоја посебно се купува?
    Сите три ми се интересни, како да знам која да ја одберам?
    Сакам инста фит да го стопам стомакот и рацете, сакам инста бути да го дигнам задникот и сакам инста мама чисто да видам што содржи. Пост партум одамна ми пројде но стомакот си седи, никаква физичка активност немам од кога се породив, па скоро пред две години.

Последниов период многу неубаво и неудобно се чувствувам, едвај чекам да почне.