И двете. Затоа ме интересираше дали некоја има искуство со зголемување мусклуна маса со програмиве на Ана, да не се пријавувам џабе.
Првично целта кај нејзинитњ програми е намалување на килажа, и као зголемување намускулна маса. Ти ако немаш килограми занамалување не верувам да ти одговара програмата можеш уште толку да се исушиш..
Кој е за Instabooty да се бодриме заедно ? Јас се пријавувам од октомври за да си го затегнам телото малку , и пратив слика од мене како изгледам после пораѓај и рече дефинитивно за тоа сум па верувам дека нема да згрешам
Отвори кај Љупка Велкова, да видиш пред и потоа зголемување мускулна маса само од нејзината Инста Бути. Ја споделува Ана често. Дека може да се зголеми, може итекако.
Не знам конкретно која ти е замислата, односно како сакаш да изгледаш, ама за сериозно зголемување мускулна маса, јас би ти рекла да најмиш професионалец и да не се пријавуваш за џабе
Па со оглед на тоа што има ангажирано стручно лице не знам што ви е чудно. Месечна програма кај нутриционист без вежби нема под 1800 а овде имате и вежби. На крај секогаш дава и попуст за цела сума платена наеднаш.
Zdravo, dali nekoj znae kolku pari e programata fit. I ke moze li nekoj sto e bil kako ode otkoga ke plates, kolku vreme se programite dali na e-mail ti stiga sve celo meni i vezbi Dali moze nekade da se gledat i po zavrsuvanjeto na programata, kolku dena trae edna programa
Instabooty е за накачување килажа на здрав начин. Цената вообичаено е 890×3 рати, за 3 месеци платен пристап, и плус 2 месеци неплатен. Значи вкупно 5 се е достапно. Програмата не се праќа на мејл, него има страна каде си креираш профил и имаш се.
Премногу е. Секогаш и се околу 1400, летоска и беа 800ден, сега за 3 месеци ќе дојде 3900ден. И она не е стручно лице па копира програми и рецепти од странски сајтови, така да можела и за ова да пребара и да направи достапна цена за сите.
Искрено и јас се изненадив кога ја видов цената. Инста фит, бути и кардио беа многу поефтино. Ок е разбирам и нутриционист и се ама поради цената би избрала инста фит иако ми треба мама фит. Само да не испадне на крај и фит и бути да се по некоја нова инфлациска цена.
Јас дека не ја следам си помислив евтино. Пошто сум одела пример кај Цвета Динева и 2000 сум плаќала, кај Ирина 1500, сум вежбала во теретана и испод 1200 не било, па ова ми се виде евтино реално.
А стручното лице е?! Молекуларен биолог? Што молекуларен биолог знае за третирање на дијастаза? Или секој што ќе роди дете автоматски е стручен за постпородилно вежбање... страшна работа! .Успеав да видам и дел од демонстрациите на вежбите и прашањата со одговори и тоа беше доволно да кажам дека ниту едната ниту другата не се стручни за ваква сериозна работа ама...кој за што си одлучил да дава пари, негова работа, јас чисто да алармирам. Што се однесува до цената, за ваква екслузивна работа, ова е и мала цена, ама дефинитивно не за програма од нив двете.
Марија која и помага на оваа програма е и нутриционист, на страна од тоа што е биолог, а тоа дали Ана е стручна извини ама она напраила нешто и продала, успела во тоа, направи и ти и ќе купиме и кај тебе и ќе можеме да процениме. Вака на муабет не можеме да ти веруваме. Оставете ги луѓето да си работат, зошто сте такви мрчатори? Пазарот е преголем и доволен за сите, и за вас и за неа, успеала жената, успех има, дајбоже сите да сме способни и да можеме да успееме. И многу повеќе ќе му верувам на биолог во случајов од на рандом лик кој има сопствена теретана и набилдал мускули само. На овој проект соработува со друг, многу нормално дека треба да ја плати и неа и затоа да е поскапа цената. Кај Динева еве кажуваат за мени само плаќаат 2000ки, а многу многу позитивни искуства не читам, за разлика од кај Ана кај која сведочам и лично за десетици успешни приказни. Јас сум пробала разноразни диети и програми за вежбање, од теретани и вежбални и нивни менија, до диети 20 кила за 2 недели и УН, ништо нема успеано како програмите на Ана, за нецела година ослабев 25 кила и останав бремена после 3ипол години.