Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Летен предизвик на Ана Стојанова

Дискусија во 'Диети' започната од IAmPresident, 15 јули 2020.

1. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2017
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    23.213
    И двете. Затоа ме интересираше дали некоја има искуство со зголемување мусклуна маса со програмиве на Ана, да не се пријавувам џабе.

2. Snowflake92

Snowflake92 Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.948
    Допаѓања:
    4.832
    Првично целта кај нејзинитњ програми е намалување на килажа, и као зголемување намускулна маса. Ти ако немаш килограми занамалување не верувам да ти одговара програмата можеш уште толку да се исушиш..

На Skorpija25 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sani99

sani99 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2012
    Пораки:
    2.413
    Допаѓања:
    1.386
    Кој е за Instabooty да се бодриме заедно ? Јас се пријавувам од октомври за да си го затегнам телото малку , и пратив слика од мене како изгледам после пораѓај и рече дефинитивно за тоа сум па верувам дека нема да згрешам

4. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.390
    Допаѓања:
    103.196
    Отвори кај Љупка Велкова, да видиш пред и потоа зголемување мускулна маса само од нејзината Инста Бути. Ја споделува Ана често. Дека може да се зголеми, може итекако.

На Skorpija25 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. NoOrdinaryMama

NoOrdinaryMama Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    203
    Не знам конкретно која ти е замислата, односно како сакаш да изгледаш, ама за сериозно зголемување мускулна маса, јас би ти рекла да најмиш професионалец и да не се пријавуваш за џабе :D

На Snowflake92 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lija.ska

Lija.ska Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2022
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    184
    Ау ценава за новава програма за мајки. Озбилна е?

На Ouravanture му/ѝ се допаѓа ова.
  7. unearthlysarah

unearthlysarah Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2021
    Пораки:
    1.318
    Допаѓања:
    5.362
    Многу е?

8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.390
    Допаѓања:
    103.196
    Па со оглед на тоа што има ангажирано стручно лице не знам што ви е чудно. Месечна програма кај нутриционист без вежби нема под 1800 а овде имате и вежби. На крај секогаш дава и попуст за цела сума платена наеднаш.

На unearthlysarah му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.694
    Допаѓања:
    7.997
    Има ли Ана програма за накачување кг?

10. Земја

Земја Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2017
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    14
    Zdravo, dali nekoj znae kolku pari e programata fit.
    I ke moze li nekoj sto e bil kako ode otkoga ke plates, kolku vreme se programite dali na e-mail ti stiga sve celo meni i vezbi
    Dali moze nekade da se gledat i po zavrsuvanjeto na programata, kolku dena trae edna programa

На Tinić му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.602
    Допаѓања:
    48.967
    Instabooty е за накачување килажа на здрав начин.

Цената вообичаено е 890×3 рати, за 3 месеци платен пристап, и плус 2 месеци неплатен. Значи вкупно 5 се е достапно.
    Програмата не се праќа на мејл, него има страна каде си креираш профил и имаш се.

На Puellapulchra му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lija.ska

Lija.ska Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2022
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    184
    Премногу е.
    Секогаш и се околу 1400, летоска и беа 800ден, сега за 3 месеци ќе дојде 3900ден.

И она не е стручно лице па копира програми и рецепти од странски сајтови, така да можела и за ова да пребара и да направи достапна цена за сите.

На Kristall, DarkStormm, Sielo❤️ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.038
    Допаѓања:
    36.350
    Искрено и јас се изненадив кога ја видов цената. Инста фит, бути и кардио беа многу поефтино. Ок е разбирам и нутриционист и се ама поради цената би избрала инста фит иако ми треба мама фит. Само да не испадне на крај и фит и бути да се по некоја нова инфлациска цена.

На Lija.ska, mal.ecka и sani99 им се допаѓа ова.
  14. Lalalupsi

Lalalupsi Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2022
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    441
    И пишува дека инста фит и бути ќе и останат по истата цена, да се надеваме дека ќе биде така :?:

На gjoker4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. unearthlysarah

unearthlysarah Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2021
    Пораки:
    1.318
    Допаѓања:
    5.362
    Јас дека не ја следам си помислив евтино. Пошто сум одела пример кај Цвета Динева и 2000 сум плаќала, кај Ирина 1500, сум вежбала во теретана и испод 1200 не било, па ова ми се виде евтино реално.

На gjoker4e му/ѝ се допаѓа ова.
  16. NoOrdinaryMama

NoOrdinaryMama Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    203
    А стручното лице е?! Молекуларен биолог? Што молекуларен биолог знае за третирање на дијастаза? Или секој што ќе роди дете автоматски е стручен за постпородилно вежбање... страшна работа! .Успеав да видам и дел од демонстрациите на вежбите и прашањата со одговори и тоа беше доволно да кажам дека ниту едната ниту другата не се стручни за ваква сериозна работа ама...кој за што си одлучил да дава пари, негова работа, јас чисто да алармирам. Што се однесува до цената, за ваква екслузивна работа, ова е и мала цена, ама дефинитивно не за програма од нив двете.

На DarkStormm, Sielo❤️, Angie1432 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. sani99

sani99 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2012
    Пораки:
    2.413
    Допаѓања:
    1.386
    Инста фит е за намалување килажа ?

18. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.195
    Да

На sani99 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.390
    Допаѓања:
    103.196
    Марија која и помага на оваа програма е и нутриционист, на страна од тоа што е биолог, а тоа дали Ана е стручна извини ама она напраила нешто и продала, успела во тоа, направи и ти и ќе купиме и кај тебе и ќе можеме да процениме. Вака на муабет не можеме да ти веруваме. Оставете ги луѓето да си работат, зошто сте такви мрчатори? Пазарот е преголем и доволен за сите, и за вас и за неа, успеала жената, успех има, дајбоже сите да сме способни и да можеме да успееме. И многу повеќе ќе му верувам на биолог во случајов од на рандом лик кој има сопствена теретана и набилдал мускули само. На овој проект соработува со друг, многу нормално дека треба да ја плати и неа и затоа да е поскапа цената. Кај Динева еве кажуваат за мени само плаќаат 2000ки, а многу многу позитивни искуства не читам, за разлика од кај Ана кај која сведочам и лично за десетици успешни приказни. Јас сум пробала разноразни диети и програми за вежбање, од теретани и вежбални и нивни менија, до диети 20 кила за 2 недели и УН, ништо нема успеано како програмите на Ана, за нецела година ослабев 25 кила и останав бремена после 3ипол години.

На Eli23, senjorita-v и Glowy им се допаѓа ова.
  20. Honey Eyes

Honey Eyes Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2022
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    366
    Која ќе биде цената за Инста фит, колку беше претходно?