ПИшуваше 500 мл млака или ладна вода со 1 исцеден лимон и мало парче ѓумбир.. Незнам дали може да се блендира и од сабајле да ставам само , да не рендам секој ден.. нека каже некоја членка
Дали може наместо Тонус, домашен интегрален да биде? Евентуално рецепт некој да не има споделено? Немам социјални мрежи, а мејл не ми се праќа баш за ова.
Среќно на сите кои почнуваме. Да намалам бар 10кг ќе бидам пресреќна. Решена сум да го сменам начинот на исхрана( покрај мене и моето дете ќе си јаде здрави оброци) и да почнам да внимавам што внесувам. Утрово го разгледав менито за цела недела( нели цел месец) ќе биде тоа, списоче си направив за потребни намирници и стартуваме. И тренингот го изгледав за денес. Ама тоа приквечер се надевам ќе успеам 20мин да одделам, сака и син ми со мене да вежба.
Во програмата има наведено дека најдобро е тонус или интегрално лепче на Жито Лукс. Сигурно домашно интегрално е подобра варијанта од купечко. Јас имав деактивирано фб сега отворив специјално за групата, колку што читав досега доста мотивирачки било во групата, а мене баш тоа ми треба - мотивација.
Јас ставав ѓумбир помалку од пола лажиче. Секој ден, има се опишано убаво. Пишува 500мл ама не мораш наеднаш толку, испиј една голема чаша. Со среќа жени убави! За 2м од сега сите да дојдете на моето и да се радувате. Утрово и јас со вас почнав пак назад со овесот со грчки, имам 3 канти по кило грчки од Лидл, треба да се изеде.
Ана претходно имаше објавено рецепт за домашен леб, во програмата сега го нема објавено ама пиши и ќе ти го прати или некој ако го има зачувано
За лепче домашно, одете кај Теа Трпкова на инста, има едни лепињи од овес и грчки јогурт, предобри се а лесни за правење и вкусни за јадење и брзи и се. Јас си правев по 3 дози, пошто се единечни, си ги мрзнев и си имав за 2 недели.
Девојки, на InstaFit сте или на InstaBooty? Исто, дали планирате да сте на некој начин активни во овој период?
Koj e na mama fit a dali namesto peceno jabolko moze svezo,I uzinkata posle kolku vreme moze da se izede vo 8 mi bese dorucekot,sekoj den stanuvam vo 7 vo 12 si legnuvam
Овојпат паузирам од овие програми и од вежбање поради бременост, на МамаФит сум. Инаку, сигурно ќе вежбав, тоа е единствено нешто што ми фали. Покрај вежбање и многу пешачев, возев точак, се движев. Свежо јаболко ќе јадам, од свежо нема штета. Доручек имав во 9, во 12 ќе јадам јаболко, околу 14 ќе ручам, во 17 ќе имам пак ужинка (да напоменам дека сама си ја додавам, да не се збуни некоја што е на Мама) и вечера околу 19-20. Станувам во 6, си легнувам во 21-22.
I jas nema da vezbam a ke pesacam zdravje nakaj 3ti mesec ako bide se vo red sakam na joga za trudnici pa ke vidime tuku kazete lek ne mozam vo vc da odam eve veke 3den
Јас имам уплатено однапред цела сума , дали ако сакам да се откажам нареден месец ќе ми вратат пари ?
И јас поради истата причина паузирам. Само со лесно нека ни е и се да е во најдобар ред. Јас планирам според рецептите од Ана да се водам, последно бев на InstaBooty, па летните предизвици. Би ги намалила порциите, но ќе го задржам внесот на протеини од InstaBooty. Ако е се во ред, јас планирам пилатес после 12-та неддела.
Јас испив малку, пола лимон со ѓумбир и млака вода ама околу 150 гр. Пола литро и шок ќе ме мавне. Не е лош појадокот, јадев киноа јас. Ужина нема да имам оти кај да ја ставам не знам. Сега јадев дури, јас сум спанка, накј 3 ипол ќе ручам оти сум на предавања и вечера накај 9 сигурно. Си легнувам околи 1 по полноќ.