На инстабути сум од пред нова година. Програмата си ја продолжив до мај. За новогодишните празници не водев толку грижа. Построго почнав да се придржувам последниов месец. Приметив околу 7цм намалување во обемот на струкот. Ме интересира дали се придржувате на вечерата? Некој пат доволен ми е само ручекот, ако не сум многу гладна правам протеински шејк..
Може некој да ми каже какви се тие листови моцарела т.е. за која грамажа се работи? И за која грамажа се мисли на канче јогурт? Фала однапред
Јас колку што знам на Малдиви беа сега каде што е снимен овој летен предизвик сега што ќе почне со девојките што имаа победено претходно а победници од овој передизвик ќе одат во Шпанија овојпат
Таман си е, Малдиви едишн е оти таму го синмаше предизвикот, таму беа со девојките кои победија, а сега наградата е во Шпанија.
✌️ се пријавувам за летниот предизвик и јас Пред 3 години кога фати короната бев ама не бев нешто нај задоволна Ама и давам уште една шанса Плус имам мало дете дома па немам многу време за готвење и башка што спортувам веќе месец ипол ама многу јадам благо,и немам нешто многу резултат ама бар нема да лутам со храната еден месец
Па може и се свиѓа телото на девојката па прашала. Сигурно не е седната на сите да им пишува дали вежбаат.
4000 жени што туку уплатиле за Летен предизвик. 4000, не 40, не 4... Сигурно со таа една ќе се замара да ја придобие. Ве гледам смешни. Девојки си слабеат по 15, 20 кг, вие смејте си се слободно.