Ја купив програмата имам проблем со најава.Никако не ми го прифаќа емаилот.Бев најавена а сега неможем да се најавим.Сте имале некој од вас ваков проблем?Пробав неколку пута ама неуспешно
Мене овој проблем мие од вчера.Инстаграмот имаше проблем преку него бев најавена на профилот.Го преисталирав и после тоа ме одјави и неможев да се најавим ни преку google.Маилот е тој нема грешка
Пишано е ме упути на маил да пратим helppeacharmy нема одговор па ќе чекамо..Не сум у тек ни со вежбе ни ништо
Не се секирај ништо немаш пропуштено. Ова е засрамувачко да и падне цел систем, а патем прави минимум 100к евра од летни предизвици. Тренингот и рецептите за денес на мејл. Бизарен почеток. Ко за прв ден.
Немам ни таму стигнато незнам до што е проблемот имам уплатено на 15ти имав пристап вонредно мени го напраев за денеска.И после тоа ништо.Ни на мејл ми нема стигнато за утре.
Дали имаш вежбано активно од претходно? Мене ми се прелесни, ќе треба да вртам 2-3 пати истото видео, или, ќе комбинирам со другите денови...
Напрај колку можеш. Јас издржав едвај 12 мин. Следен пат повеќе. Така ќе се ислеличиш. Никој не стекнал кондиција и сила преку ноќ, така де почнува. Од искуство ти кажувам, пред 3 4 години кога почнав бев килава, за година две вежбање барав дополнителни тренинзи.
Не и средена апликацијата, срамота. Цел ден не ми отвара. Јас зеленчук купувам на ден два и за утре едвај видов што има. Инаку ок и е менито за овие два дена, друго немам видено. Вежбите не ме ни интерсираат. За утре ужинката е одлична.
Де бе одма сте почнале со засрамувачко и срамота. Се случило затоа што вреди и има голем број заинтересирани. Цела година јадеме што сакаме и сега за еден ден ли толкава галама да креваме. Вчерашното видео стигнав до 10та година, среќа децата ме прекинаа, се ме боли сега, а пред 10 минути завршив. Ќе чекам до утре за 20 минути да вежбам. На изглед си викам ништо нема да ми биде демек кондиција имам и се ама не било така. Посебно нозете ме болат и рацете.
Зборувај за себе. Со програмиве сум активна од февруари минатата година и тогаш имаше по 4000+ пријавени, дури и на зимските беа по 7000 жени чинам, па немаше технички проблеми. Срам е за тоа што на прв ден не ти е достапна програмата, а толку ука и бука крена. Страната требаше да ја напраи пред почеток на летен, затоа што сега можеби некоја е разочарана и демотивирана, а малку фали за тој стадиум кај жени кои не биле активни претходно. Ана прави по 100 илјади евра и повеќе можеби на летни предизвици, а и' паѓа цела страна, тоа е муабетот. Едноставно недозволиво е. Не станува збор за срам за програмите.
На ниту една софтверска компанија не и е обврска да го проработи софтверот во истото време кога тој ќе престане да работи, поради преоптовареност, или поради немање капацитет.. Освен ако и го правеле некој деца, па сега ни сами не знаат зашто не работи..
И јас се разочарав бидејќи ја знам колку е посветена, ама програмата кратко беше недостапна, се среди после, остана групата недостапна, а тоа го заменија со фб група. Ехеее сите до крај да се толку нетрпеливи добро ќе биде.
Јас сакав да уплатам за летнив, ми се свиѓа храната за да си фатам ред. Ама закаснав мислев со уплата бев на шетање надвор од Мк. Знаете дали ќе има реотварање како порано што правеше?