Сигурно ќе има, пиши и. Или пиши им меил, може ќе ти дозволат. Стварно овој пат манијата се врв. Едвај чекам вечера, а и ручекот ми личи ко да ќе биде вкусен.
Дали некоја од тие што ослабеле се јавила да го каже јојо ефектот, дали се најде некоја "будала" да каже за последниците на желудникот после ПРЕКРАСНАТА исхрана од "експертот" Ана Стојанова? Гледајте јадете здраво и балансирајте обороци, менијата од Ана се крш што оставаат трајни последници.
Се согласувам! Плус, се удира и по џебот многу за потребните состојки, не ми треба авокадо за да бидам фит. Тоа што имаме под нашето поднејбе тоа по правило треба да се јаде. Искрено јас лично уплаќам секогаш само ради вежбите, пошо сум повеќе мотивирана така отколку на јутуб да пуштам вежби. Имам распоред и си вежбам за секој ден. Башка резултати постигнувам и без исхраната на Ана. Не ми требала Ана да ми каже дека треба да јадам салата или овошје, тоа ми е створена навика од дома. Почесто, но умерено ми е моето мото за исхрана.
Какви последици? Еве ме жива и здрава и покрај тоа што 2г поминаа. За јојо ефект не е крива Ана ако се враќаме на стариот начин на исхрана а тоа е небалансирана и нездрава исхрана. Што има штетно во салата со јајце, пилешко, а што не е штетно во една цезар салата пример. Што има штетно во мусака со тиквички кога истата ја јадеме и без на Ана менито. Што има штетно во овес со грчки јогурт а не е штетно без да каже Ана да го јадеме? Дајте малце смањите доживљај, ок е да не ти се даваат пари и да не ти се плаќа програмата, да не ти се свиѓа исто е ок, ама да речеш дека исхрана која е здрава и без ништо страшно во неа дека е штетна, еве не знам. А дека е скапо, скапо е, ефтино е маргарин и леб, ама тоа не е здраво, ефтино е гравче запржено да држи повеќе, ама не е здраво, ефтино е хамбургер ама не е здраво... И не мора да јадете авокадо, никаде не е основна состојка, јадете краставица, патлиџан, пиперка место авокадо и решен проблем.
Не мораш ниту заради вежбите. Сними си ги видеата Плус, не може цело време да се јаде јајца, грчки јогурт и стекче и кога ќе заврши програмата. Предност е тоа што имаш некој ред, ај така да речам.
Ана е досадна, опседната со себе си, искомплексирана... Никад нема да применам нејзина програма. Користам програма од нитриционист, но тоа е некој кој јас го сметам за присебен!
Ja ima li nekoj probano ishranata na iva krasiva mi izleze na Instagram profil za personalizirana ishrana
Како човек кој има проблем со дигестивниот систем, немам никаква последица од исхраната. А ни јо јо ефект. И како може да има кога не употребува ништо нездраво. Јајца, пилешко, мелено месо, има доста зеленчук, има чорба која еве не би ми паднало на памет да ја направам, а вкусна и здрава. Сериозно. Немам намера да ја воспевам, еве во групата едно 4000 жени и се благодарни и ја воспеваат како божица. А сигурна сум дека она не го прави менито. Напорна е, нападна, ама ете си ја работи работата. Ние овде ќе зборуваме, ама Ана си прави пари, а жените слабеат.
Епа чија обврска е? Компанијата продава производ, и обврска е истиот да функционира. Освен ако Ана платила послаб пакет кој не поддржува толку корисници, во што се сомневам.
Абе ајде... Еве јас сум од будалите една. Кои се последиците на исхраната? Што ќе ти се случи со желуднукот ако јадеш тонус леб, интегрални житарки, киноа, авокадо, јајца, лосос, овесни каши, салати, хумус, растително млеко.... И да не редам до крај. Сите пропагатори на здрава и балансирана храна истото го даваат. И нутриционистот исто. Сум била кај Ана со години и кај 2 нутриционисти, менито е тука некаде. Во многу рецепти на Ана можеш да одбереш место да пржиш со 1 лажица масло, да испечеш во релна или во аирфраер. Така да, ако имаш ти здрави навики за готвење и исхрана ама баш ништо нема да ти се случи од режимот. Сте чуле нешто, ама не сте дочуле, па лупате глупости. Ова му доаѓа као ќе си го расипеш желудникот од многу здрава храна. Немојте да бидете на исхрана кај Ана, ќе ви го расипе желудникот, одете каснете хамбургер навечер, тоа нема да ви го расипе желудникот.
Кога пак ќе прочитам дека само грчки јогурт имало, а ева јас до денес само половина мало канче имам изедено. Јас едно јадев на еден оброк. Нездрава диетата е Аткинсот, да, многу можеш да зезнеш здравје од нејзе. Или хроно, кето. Ама не и од храна која има и јаглехидрати.
Ама како ќе помине денот ако не се удри хејт. Не може тоа така. Тоа око не фрлиле на исхраната да видат они битно хејт на најјако. Еве не знам што е штетно во гравот денес за ручек ама ај.
Јас го спомнав грчкиот, за мене мислите? Бев дел и јас бе луѓенца, го знам менито, го имам дури и зачувано Во 5 од 7 дена има грчки јогурт. Малку е? Јајца исто. А знаете дека честото конзумирање јајца го покачува холестеролот? @AngelOfArh хејт на најјако ти е омилена изрека изгледа
Што е страшно ако немаш некој здравствен проблем и мора да си на одреден тип на исхрана (веганска, алкална, итн)?