1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Летен предизвик на Ана Стојанова

Дискусија во 'Диети' започната од IAmPresident, 15 јули 2020.

1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    18.971
    Допаѓања:
    101.194
    Сигурно ќе има, пиши и. Или пиши им меил, може ќе ти дозволат. Стварно овој пат манијата се врв. Едвај чекам вечера, а и ручекот ми личи ко да ќе биде вкусен.

На Ladyinblackkk му/ѝ се допаѓа ова.
  2. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    6.852
    Допаѓања:
    35.757
    Пиши меил на help@anastojanova.com

На Ladyinblackkk му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ladyinblackkk

Ladyinblackkk Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2020
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    659
    Ќе пишам баш, ќе видиме што ќе кажат. Фала ви

4. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    4.895

Дали некоја од тие што ослабеле се јавила да го каже јојо ефектот, дали се најде некоја "будала" да каже за последниците на желудникот после ПРЕКРАСНАТА исхрана од "експертот" Ана Стојанова?

Гледајте јадете здраво и балансирајте обороци, менијата од Ана се крш што оставаат трајни последници.

5. dea.18

dea.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2021
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    1.735
    Се согласувам! Плус, се удира и по џебот многу за потребните состојки, не ми треба авокадо за да бидам фит. Тоа што имаме под нашето поднејбе тоа по правило треба да се јаде.
    Искрено јас лично уплаќам секогаш само ради вежбите, пошо сум повеќе мотивирана така отколку на јутуб да пуштам вежби. Имам распоред и си вежбам за секој ден. Башка резултати постигнувам и без исхраната на Ана.
    Не ми требала Ана да ми каже дека треба да јадам салата или овошје, тоа ми е створена навика од дома. Почесто, но умерено ми е моето мото за исхрана.

На Mnik, MilaSs12 и Orchidea им се допаѓа ова.
  6. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    18.971
    Допаѓања:
    101.194
    Какви последици? Еве ме жива и здрава и покрај тоа што 2г поминаа. За јојо ефект не е крива Ана ако се враќаме на стариот начин на исхрана а тоа е небалансирана и нездрава исхрана. Што има штетно во салата со јајце, пилешко, а што не е штетно во една цезар салата пример. Што има штетно во мусака со тиквички кога истата ја јадеме и без на Ана менито. Што има штетно во овес со грчки јогурт а не е штетно без да каже Ана да го јадеме? Дајте малце смањите доживљај, ок е да не ти се даваат пари и да не ти се плаќа програмата, да не ти се свиѓа исто е ок, ама да речеш дека исхрана која е здрава и без ништо страшно во неа дека е штетна, еве не знам. А дека е скапо, скапо е, ефтино е маргарин и леб, ама тоа не е здраво, ефтино е гравче запржено да држи повеќе, ама не е здраво, ефтино е хамбургер ама не е здраво... И не мора да јадете авокадо, никаде не е основна состојка, јадете краставица, патлиџан, пиперка место авокадо и решен проблем.

На JuLleE и AAKG им се допаѓа ова.
  7. perlaa1

perlaa1 Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    805
    Допаѓања:
    2.682
    А дали истите рецепти ќе се до крај или ќе ги мени секоја недела?

8. Orchidea

Orchidea Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2017
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    2.431
    Не мораш ниту заради вежбите. Сними си ги видеата :)
    Плус, не може цело време да се јаде јајца, грчки јогурт и стекче и кога ќе заврши програмата. Предност е тоа што имаш некој ред, ај така да речам.

9. TravellerS

TravellerS Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2019
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    2.676
    Ана е досадна, опседната со себе си, искомплексирана... Никад нема да применам нејзина програма.
    Користам програма од нитриционист, но тоа е некој кој јас го сметам за присебен!

10. pilence23

pilence23 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2017
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    127
    Ja ima li nekoj probano ishranata na iva krasiva mi izleze na Instagram profil za personalizirana ishrana

11. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.100
    Допаѓања:
    246.582
    Како човек кој има проблем со дигестивниот систем, немам никаква последица од исхраната. А ни јо јо ефект.
    И како може да има кога не употребува ништо нездраво. Јајца, пилешко, мелено месо, има доста зеленчук, има чорба која еве не би ми паднало на памет да ја направам, а вкусна и здрава. Сериозно.

Немам намера да ја воспевам, еве во групата едно 4000 жени и се благодарни и ја воспеваат како божица(facepalm).
    А сигурна сум дека она не го прави менито.
    Напорна е, нападна, ама ете си ја работи работата. Ние овде ќе зборуваме, ама Ана си прави пари, а жените слабеат.

На AngelOfArh, dea.18, gjoker4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. MilaSs12

MilaSs12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    8.648
    Допаѓања:
    18.250
    Епа чија обврска е? Компанијата продава производ, и обврска е истиот да функционира.
    Освен ако Ана платила послаб пакет кој не поддржува толку корисници, во што се сомневам.

На Mnik му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.598
    Допаѓања:
    48.966
    Абе ајде...
    Еве јас сум од будалите една.
    Кои се последиците на исхраната?

Што ќе ти се случи со желуднукот ако јадеш тонус леб, интегрални житарки, киноа, авокадо, јајца, лосос, овесни каши, салати, хумус, растително млеко....
    И да не редам до крај. Сите пропагатори на здрава и балансирана храна истото го даваат.
    И нутриционистот исто.
    Сум била кај Ана со години и кај 2 нутриционисти, менито е тука некаде.

Во многу рецепти на Ана можеш да одбереш место да пржиш со 1 лажица масло, да испечеш во релна или во аирфраер.
    Така да, ако имаш ти здрави навики за готвење и исхрана ама баш ништо нема да ти се случи од режимот.
    Сте чуле нешто, ама не сте дочуле, па лупате глупости.
    Ова му доаѓа као ќе си го расипеш желудникот од многу здрава храна.
    Немојте да бидете на исхрана кај Ана, ќе ви го расипе желудникот, одете каснете хамбургер навечер, тоа нема да ви го расипе желудникот.
    (facepalm)(facepalm)

На gjoker4e, sani99, JuLleE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.100
    Допаѓања:
    246.582
    Кога пак ќе прочитам дека само грчки јогурт имало, а ева јас до денес само половина мало канче имам изедено.
    Јас едно јадев на еден оброк.

Нездрава диетата е Аткинсот, да, многу можеш да зезнеш здравје од нејзе. Или хроно, кето. Ама не и од храна која има и јаглехидрати.

На Viktorijaaa5, AngelOfArh, Eli23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.598
    Допаѓања:
    48.966
    Ма глупости.
    Само да се хејта, без разлика дали знаеш или не знаеш нешто.

На JuLleE, gjoker4e, Viktorijaaa5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    18.971
    Допаѓања:
    101.194
    Ама како ќе помине денот ако не се удри хејт. Не може тоа така. Тоа око не фрлиле на исхраната да видат они битно хејт на најјако. Еве не знам што е штетно во гравот денес за ручек ама ај.

На Eli23, JuLleE и gjoker4e им се допаѓа ова.
  17. Orchidea

Orchidea Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2017
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    2.431
    Јас го спомнав грчкиот, за мене мислите? Бев дел и јас бе луѓенца, го знам менито, го имам дури и зачувано ;)
    Во 5 од 7 дена има грчки јогурт. Малку е? Јајца исто. А знаете дека честото конзумирање јајца го покачува холестеролот?

@AngelOfArh хејт на најјако ти е омилена изрека изгледа :D

Последна измена: 26 мај 2023
  18. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    2.982
    Допаѓања:
    10.321
    Што е страшно ако немаш некој здравствен проблем и мора да си на одреден тип на исхрана (веганска, алкална, итн)?

19. Munchmallow20

Munchmallow20 Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.250
    Допаѓања:
    19.612
    Каква е таа алкална?

20. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на: