Јас лани бев на летен, па можам да ти кажам околу вежбањето (како некој кој последно има вежбано на физичко во средно ). Првата недела бев катастрофа, се ме болеше, не можев по скали да се качувам. Дури и не успевав целосно да ги извежбам вежбите. Втората недела ми беше полесно, третата веќе мака немав. Сега пак уплатив летен, не сакав ама ме премислија девојките што рекоа немало сега многу грчки јогурт За вежбањето ќе навикнеш, има и полесни вежби за почетници. И оброците брзо се спремаа.
Приватна работа е тоа, дали го украла или го позајмила.. Иначе татко ми имал девојка кога се запознале со мајка ми, ама мајка ми и го земала, и сега што, јас не треба да и викам мамо на мајка ми, дека мајка ми го украла' татко ми од девојка му?
Како сте задоволни од летниот 1? Како е со храна, ве држи, лесно е за подготовка од вечер за на работа? Јас го земав вториот, ама се ми е страв дека ќе бидам гладна, знаејќи од претходните како беше храната, а јас богами после пораѓај многу јадам количински
@pamelche јас бев на летен 1 а сега сум и на летен 2. Да лесно е менито и вкусно. Јас прво не вежбав сега и вежбам 4 кг сум ослабната И јас многу се поправив после пораѓај многу благо јадев а сега се воздржувам. Гладна првите 2 недели не бев, ама после 3 недела почнам да осеќам глад, ама си викам мора да издржам и ќе се напијам вода Со лесно.
Јас немам за слабеење многу 2,3 кг може да симнам, повеќе ми е да одржувам тежина и да имам ред во оброци. Ќе накачам на протеини ако сум гладна, протеините заситуваат така?
Да протеините заситуваат. Пробај да изедеш некоја количина макарони а следниот ден иста количина месо. Ќе видиш како ќе биди.
Боже сачувај што прочитав... ко маж да е даљинско ќе идеме ќе го украдеме и ќе избегаме, така му доаѓа. И ете готово, ти не и даваш на Ана пари и пропадна сиротата.
Кога ќе направите кикс некој со плус храна вежбате ли дополнителен тренинг? Не е голем кикс, две кебапчиња и малку (половина) лепиње ама не се осеќам ете убаво.. Како се вадите од “гревот” вие?
Не, продолжувам исто. Не дозволувам грешка оброк да стане грешка ден само. Тренинг колку ќе дозволи шефот толку вежбам.
Таа цена ја плаќаш ради името и презимето и логото на пич арми. Сигурно нема Ана фабрика за ластици, па да варира квалитетот На Али експрес истите 5 ластици се до 150 ден., овде онлајн се околу 499 ден.
Што знам, видов дека ги фалат нејзините ластици затоа прашувам. Од алиекспрес веројатно не се квалитетни, не сакам да земам нешто што ќе се скини за 3 дена
Јас нарачав од една страна, стварно нема да ми текне која од фб пред 3 години и ги користам, не ми се скинале. 499 ден беа мислам