Ама има меил дека ако не сакаш да им пишеш меил. И на стори кажа. Дека оние што сакаме автоматски да ни продолжи програмата дека ќе ни повлечат пари а на останатите да пратат меил дека не сакаат повеќе да бидат дел од програмата.
Јас сум пријавена, храната е добра. Сега новото мени има доста благи доручеци, што не сум многу фан, ама во главно е супер. Некој оброци не ги јадам, не ни пробав да ги правам.
Dali moze nekoja da mi kaze od prilika kakvi se receptite na Ana,,,, Odzimaat mn vreme ,kimpicirani,,, ? Se isplakja da se uplati ili?
Направи резервација на летен предизвик, и ќе ти стигнат неколку рецепти за ужина, доручек, ручек, вечера, ќе видиш отприлика што и како се..
Дали некоја ги правела вежбите, но не се придржувала стриктно до планот за исхрана? Сакам да се зацврстам, без очекувања за слабеење, и сакам поздраво да се хранам, но неизбежна ми е понекогаш брзата храна, а пак од чоколади не сакам да се откажам
Мораш да се придржуваш, исхрана е најбитна. Поготово благо, има здрави десерти многу убави, јас лично имам и програми купено и летниот предизвик, најзадоволна сум од летниот предизвик.
Па ако не сакаш да ослабнеш не ни треба да се пријавиш. Храната е околу 1000-1200 калории, што значи дека и да не вежбаш можеш да ослабнеш со таа храна. А вежбите се просечни, ништо комплицирано и ништо посебно. Не ми се верува дека нешто многу би се затегнал човек со вежбање на оние вежби само за месец дена.
Нема ништо да постигнеш само со вежбање и внесување нормална храна. Јас 75% вежбав, од 6м дали 3 недели имам невежбано, другото се придржував строго, ама овој пат не се придржував на храната, само појадок јадев по програма друго не и немав резултати како пред 3г. Планирам овие 6м да ја исправам таа грешка па ќе видиме. Дефинитивно храната е и отров и лек. Додека се хранев здраво не знаев што е настинка, не знаев што е болест, не знаев што е киселини, не знаев што е мака и слабеев, после породување ми оди навистина тешко да се воздржам од благо, од калории и од бело брашно, одма се познава и на тело и на лице и на здравје.
Драга, секој летен не се придржувам за исхрана. Патем ни сега на insta booty. Тоа е мој избор. 2022 имав ептен прогрес ми се гледаа затегнати мускули, задникот ми ср подигна, бицепси, трицепси и рамената ми плачеа за кроп топ Јас ептен си јадам, ама и вежбам. Најважно си го слушам телото. Некогаш ми бара симит, друг ден смуди за појадок хаха Е, ама има разлика меѓу мене и други луѓе: мојот метаболизам е брз и генетски ми игра улога да немам проблем со држење нормална тежина. ПС. Нема да ти пише Ана минус ако не се водиш според програма за исхрана. Ако не ти е за Тајланд, ако не ти е целта за бомбастично тело, тогаш пријави се, ништо не губиш. Јас Ана ја следам бидејќи ми е сè организирано, не му ја мислам кој ден што да вежбам
Е ај како да одолееш на симит? Јас чисто сакав да си воведам рутина за вежбање зашто не сум воопшто активна, па како што видов најкратка е оваа програма, претпоставувам ќе бидам упорна да правам вежби. Ама до план за исхрана не би се држела, не ни можам со обврскиве. Би избрала некои вежби и од youtube, но тешко дека ќе истраам до крај, со предизвиков си помислив да не е помотивирачки со други луѓе да вежбаш. Ама различни искуства, ете според некого вежбите и не се нешто посебно добри...