Интересно ми е,редовно ги гледам.Али овие од МТВ малери невидени бреееејјј Ракомет,кошарка,ракомет,кошарка и навечер пливање што имаше Едино што гледам нешто на ЕуроСпорт.Али и таму,секогаш кога ке вклучам ВЕСЛАЊЕ АУуууууууу Ни еден салам програм нема,не не Болд си е цар,нема шо.Браво за него Фелпс исто Ете и тенис гледав,бев за Британчето пошо Федерер не го можам,ич Од Ноле се разорачав,искрено,многу несигурно ми играше (бар на мене) Отварањето прекрасно беше,и затварањето се надевам ке биде Нашите ништо не направија,ама они искрено не се криви туку нашата пуста државичка,туку ај за друг пат ке знаеме
Teпаа бразилките во одбојка? И колку? Уф, ама ми е жал што заврши пливањето, посебно што следните ќе бидат без Фелпс. Лохте разочараа прилично, дури не го ни пуштија да плива на последната штафета. И браво за Болт, секоја чест, една од најдобрите трки.
Абе луѓе што ни прават соседиве, има некој од балканскиве држави златна медаља досеа?! Јас немам чуено ... Иначе Болт вчера !
Мајкл Фелпс засекогаш се откажува од пливањето Ако воопшто пливам, тоа ќе биде на некоја песочна плажа. Верувајте, поминав точно 20 години гледајќи ја линијата за старт на работ од базенот, скокајќи во водата и пливајќи најмалку по четири часа дневно. Веќе тоа нема да се случува, времее да го завртам листот и да почнам со новиот живот“ Инаку се што ве интересира за учесниците на олимпијадава може да се најде на официјалната интернет страница http://www.london2012.com
Браво за Доминиканецот, како истрча... Со неговите 35год и си освои злато, искрено не верувам дека ќе може да трча на наредните олимписки, па подобро пензионирање неможеше да си исчека! Браво за него му симнувам капа... *Таткоми ми рече дека сигурно ќе го провереле за Допинг тест, а јас му реков не, ај баш да видиме!
Мене ме интересира Шпанија и Хрватска за жени колку заврши? Прееска играа. МТВ правеше пренос, ама не успеав да го видам крајниот резултат.
Леле овие русинкиве ептен се јаки. Баш сакам да победат! Секоја чест за Гамова-како ги смечира топките, ауу.
Русинките, мислиш на ракомет или одбојка? Јас гледам ракомет, четврт-финале Јужна Кореја - Русија, русинкиве многу слабо се покажаа во првото полувреме, многу се спори во одбрана. Тие ми се фаворити, губат 3 разлика на полувреме, мора да сменат нешто ако сакаат да ја анулираат оваа негатива и да победат.
Сигурно мисли на одбојка. Гамова е одбојкарка. Туку ме интересира кои се првите полуфиналисти во ракометот-мажи?
На одбојка мислам. Спомнав смечирање, па мислам дека се подразбира, иначе ќе напоменев за што се работи. Леле, многу напнато стана. 14-14 ! Ајде русинки можетеее.