Прекрасно нешто Се наежив! Ајде 2016 да ја видиме нашата Snow-Queen Не заборавам на ветувањето што ни го даде! Фемина знаменце
Оф море мајко.Си реков,леле шо убаво затварање ама коа ги видов овие од Уан Дирекшн мислам дека целиот свет врз глава ми се сруши. Да да,уште Џастин Бибер им фалеше и све комплетно. Уфффф
Oд целава церемонија до сега најубаво беше спортистите кога излагаа сите весели насмеани,.....се друго е OUT
Напишани со поуки и мислења претежно од Шекспир, па и од други познати британски автори. Или сакаа да кажат дека секоја денешна голема вест, утре е само хартија за завиткување Инаку, Џастин не е британец, така да нема да го има не се бојте Ама Спајс Грлс викаат ќе ги има па затинајте уши на време, за секој случај ако не се на плејбек.
Се се,...ама до толку ли не најдоа тајминг до сега да им ги додалат медалите божеее....сепак честитки за маратонциве. Ама наместо да има момент во сеќавање кога било доделувањето посебно и посебно церемонијава, они ова го направија....хммм
Зошто така велиш Сноу,што знам јас мислам дека нема поголема чест од тоа,баш во тој совршен тајминг да им ги доделат медалите.Илијадници луѓе во светот да ја слушаат химната на твојата земја во твоја чест. Пред цел стадион,и сите учесници на ЛОИ.
^да, не велам не,се е тоа точно што го кажуваш ...ама што знам, некако според мене се си има свое, и тоа се две различни работи...што знам
Де бе па вие, што им фали толку на децата Уан Дајрекшн, па млади се, тоа ќе им остане. И де, 2 минути се порадуваа што се вика, сигурно не ви одземаа толкав дел од вниманието, доста се лутите. За дедо Реј Дејвис треба да се лутите, едвај жив остана додека испеа Ватерлу Сансет
Роби нема да настапува бидејќи тој сам откажа. Му се совпаѓал терминот со оној кога требало да се породи жена му, па не сакал да го испушти тој момент. Имаше објавено низ медиумите, ништо не читате . Инаку не е лоша церемонијата, што и фали. Само да се мрчело.
Се изнаслушав музика, ми се враќаат спомени на убави времиња ... А бе Лондон светскиот музички центар. Ах да! И мислам дека крајот треба да заврши со Ролинг Стоунс ... мислам вреди.
Сноу сериозно? Ај те молам олади малку. Спортистите аман се центар на внимание 15 дена од отварањето. А како се затвара нешто? Со спектакл, со музика. И шоуво кое го прават е и повеќе од добро. Браво англичани, од ретро до сега што се слуша. Браво. Криво ми е за Роби што ќе го нема ама кажа дека поради пораѓајот на жена му не пее. Јас се радувам Спајсици наскоро што ќе ги видам. Браво за шоуво на англичаниве И Сноу бар ако пратиш олимпијади ќе знаеш дека секогаш медалите на маратонците се даваат на церемонијата на затварањето. И ова е церемонија, така и треба да заврши.
Според мое милење отварањето беше далеку поубаво од затварањето :/ Незнам зошто ама ова воопшто не ми се допаѓа