Ете,се затвори Олимпијадата.Па и јас да го прокоментирам затварањето Според мене одлично беше тоа што сцената беше направена како британското знаме Одлично затварање.Ама сега ќе ми недостигаат Олимпискиве игри.Убаво беше (како што викаше коментаторот) секој ден да гледаш 26 светски првенства на едно место.Така,кога и да уклучев ТВ,секогаш се наоѓаше нешто интересно.А сега...Ама ајде,за 4 години пак
^ Се сложувам.Преубаво навистина.Огнометите на крај,гасењето на огнот,па и пеачите беа добри како Taio Cruz,Jessie J,Take That,Muse aма она со One Direction не им вредеше.Абе ја не викам да не пеат,ама на такви манифестации бре,ама ај заврши шо заврши.Инаку,јас го гледав на Еуроспорт,далекуу подобра снимка.Се надевам дека во Рио уште подобро ке биде :geek: Ама многу брзо поминаа бре,еееее повеќе требаше Ке чекаме сега,ке чекаме Го изгледав до крај,и ете сега,во очите КО НАРКОМАН! А одсабајлето го имаше реприза - БУДАЛА
Затворањето ми беше супер, стварно значи уживав. Единствено ми е мака што Шпанија изгуби од САД во финалето. Ајде да се надеваме дека на наредните олимписки игри ќе имаме огромна делегација,со повеќето од нашите репрезентации...
Ајде поминаа и олимпискиве игри. Само ми е малку криво што Шпанците изгубија од Американциве ама ајде дај Боже наредниот пат да им вратат здраво за готово
Преубаво беше,воодушевена сум само можеле да викнат и некој други бендови се жалеа дека немале многу време а некои пејачи по 2 песни и повеќе пее,инаку преубаво беше сега кој ќе чека уште 4 години..
Што не им се ни до колена на изведувачи како Џорџ Мајкл, Take that, Muse, и другите легенди на Британската музичка сцена и искрено сметам дека можеле и подобар избор да направат наместо нив за зaтварање на олимписки игри. Британија е за мене мајката на музиката и според мене е неприкосновена на врвот на музичката сцена. Да не почнам да набројувам кои се пеачи и групи се Англичани. Јас не се ни сомневав со ваков спектакл,иаку телевизорот ни беше катастрофа па одвај гледавме, ќе мора го најдам онлјан целото затварање. За вкусови можеби не се дискутира, ама искрено неможам да сватам како немој може да рече дека не уживал во затварањето. Срцето ми се исполни кога ги видов Take that и се зачудив дури што и Гери настапуваше,имаше трагедија со детето пред неколку дена, му се поклонувам што излезе на сцена. И Џорџи,колку е срцка, го обожавам Џорџ Мајкл, а баш се чудевме зашто го немаше на отварањето. Само Елтон Џон го немаше, а они двајца според мене се симболите на Британија, Ако имате некој линк каде го има онлајн целото затварање убаво на раат да го гледам, би ви била благодарна ако го споделите со мене. Слабо ги видов Спајсициве,ептен ми е криво.
Градовите кои стануваат домаќини на Олимписките игри, влужуваат многу пари во изградбата и организацијата на најголемите спортски манифестации, останати само рушевини