Имаш на фб страница и група СПОРТ НА МТВ ги водат новинарите од спортската редакција, каде редовно ја пишуваат тв програма.
Кога ќе даваат кошарка на МРТ? Мора да се навива за Аргентина. Фудбал не верувам да даваат, мислам дека не пренесуваат фудбал од ЛОИ. И бокс сакам да гледам. Море се ќе гледав, да не беше од сабајле.
Аргентина загуби во одбојка од Русија, 3-1. Да не има некој резултати од утринската трка во велосипедизам?
Од 30 јули започнува атлетиката. https://olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/all-sports/olympic-schedule.htm Еве распоред за цела олимпијада.
Стандардно прво е пливањето на програмата, потоа продолжува атлетиката со која се затвара Олимпијадата. Btw. Сега нашиот ќе плива во квалификациите.
Штета што ја исклучија Еуроспорт. Обожавав да ги гледам скоковите во вода. Ја чекам атлетиката тоа ми е најинтересно од се.
Има опција да гледаш онлајн Еуроспорт за 12.5 долари годишно или 5 долари месечно. Јас се мислам да го активирам годишниот пакет.
Како што претпоставував Реџепи не продолжи понатаму. Немаше среќа во ждрепката. Најголемо изненадување денес што Мејлинда Келменди испадна прво коло. Навистина ми е жал ама во последно време немаше континуитет на натпревари зашто лечеше доста повреди. Додека вчера нејзината сограѓанка Крашничи зеде злато во категорија 48кг. Вистинско изненадување што во последните 10сек и зеде вазари на јапонката Фина Тонски. Јуниорката Дариа Билодид со прво натпреварување на олимпијада зеде бронза. Со нетрпение ги очекуваме другите категории
Оние кои треба да работат во име на спортот, како Наумче на пример, уствари работат против. И секогаш било така. Затоа сега, ќе го памтиме како бивш спортист-просек кој мора да си го исполни спортскиот сон, па макар и како турист. Дудлачите ко него се неподносливи. За жал, ги има премногу, затоа ни е спортот тиња.