Ги обожавам овие Олимписки игри! Победи Австралијанетцот во пливање 100 м. слободен стил,беше прво Американецот зошто сменија?!
Ле Клос! Денес се случија и првиот скандал и највозбудливиот пресврт на ОИ. Мене завршницава ми изгледаше нерегуларно, цело време Фелпс беше тој што ја предводеше трката, ама што е тука е. Ако ништо друго, барем сега има најмногу медали во историјата на Олимписките игри.
Боже... Вриштев повеќе од оној коментаторот на ЕуроСпорт,што навиваше за србинот(дечкото пливаше добро,ма проклето, многу добро,штета што не ја задржи предноста од 3 место).И само што земав здив,демек готово златото отде кај Мајкл,последните 50тина метри пак на нозе.Се препотувам ,се виткам,се дерам ко манијак(па добор бе,јас не бев такво дете.Барем на пливање не кинев живци,си гледав релаксирано...) Предност до самиот крај на трката,но на крајот заврши втор Фелпс повторно разочара... Ах да, со заостанување од 0,005 илијадитинки од секундата.Ма немој да ме је*еш! Ле Клос!Да бе! __________________________________- Уф,Фелпс и повеќе од разочаран... Барем да го земат златото во штафета.
Ете го, официјално Фелпс со уште едно злато, право во историјата! Не можеше да посака поубав и поблескав начин за да ја заврши кариерата. Се надевам дека овој рекорд ќе остане уште долго време недопрен. Браво кралу!
Само снајпер или некаков метак од трбините може да го запре Фелпс... коментаторон,Врв ! Момент за историја! Мајкл Фелпс е НАЈУСПЕШНИОТ Олимпиец на сите времиња!!! Уф,до срж ме наежи завршницата! Спојлер И дечки,ЕуроСпорт е малерот Пуштете си МТВ,и оди златото во рацете на Фелпс
Ај некој нека ме извести кога има пливање утре, денес прв пат го гледав, не бев во можност да пратам и не знам што е како е .Да не барам по страниве на интернет
А гимнастика кога ќе има? Ауу прееска на една реклама од ЛОИ што видооооооооооооооов O абе шума под пазуви, плетенки да си плете женскава. А креваше тегови. Изгледа не слушнала за депилирање. Нишо чудно и нозете да и беа обраснати хахах
^ Ја гледав јас таа со шишка под мишка што беше. На ништо не личеше. Мислам крева тегови, а со тоа и ги крева рацете. Незнам како не и беше страм за тоа, али ајде си тера може некоја нејзина австралиска мода
Браво за Michael Phelps,нај добриот олимпиец на сите времина,19 олимписки медали исто честитки за гимнастичарките на USA,девојчината беа одлични и слатки,после 16 години и донесоа на Америка злато во тимско натпреварувајне во гимнастика
бравоооо за Michael Phelps....немам зборови, но едноставно> "You can't put a limit on anything. The more you dream, the farther you get.” Michael Phelps
http://www.london2012.com/schedule-and-results/ Еве го распоредот и пушти Еуроспорт или ХТВ, овие на МТВ немаат доста преноси.
Е значи како се нервирам со оваа МТВ Ни Г од гимнастика видов ни ништо. Не сум јас крива што не ги фаќам ХТВ и Еуроспорт На некоја друга програма не даваат ?
Па, мене овој сигурно не ми е. Не знам, не сум гледала дотолку за да можам да кажам кој е најубав, али баш овој ... јас не би гласала за него.
А у што збориш, овој ептен е лепотан, мене искрено на прв поглед ми дојде викам овој е Италијанец, ама се прелажав, французин бил E кажете де кои му биле конкуренција, ма да овој е ah la la