Летни тропски горештини

Discussion in 'Општи дискусии' started by OrdinaryGirl, Jun 15, 2010.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Жешко е бре, и уште пожешко ќе биде. Ја барам зимата и снегот, доаѓа - ладно ми е, смрзнувам мислам ќе умрам од студ. Го барам летото и сонцето, доаѓа - жешко ми е, се препотувам и не поднесувам, се случило и да паднам во несвест надвор до продавница од низок притисок мислам ќе умрам негде на пеколов по пат. Никако не сум, затоа е најдобро умерено. Дома вентилатор, клима уклучени... океј ми е. Арно ама, моментот доаѓа кога ќе треба да се излезе надвор. Не чини од климатизирана одма да отидеш во пекол жешка средина, е тоа е невидена нагла промена = ХАОС. Преку ден е пекол, а навечер па е ептен пријатно и свежичко... милина.

2. angelche16

angelche16 Популарен член

Ауу денес како е жешко во Охрид не беше никогаш пожешко :whew::whew: јас па будала на сонце шетам по црквиве по плаошник со мојве жар се направив :worried::worried: тешко мене :rofl::rofl:

3. maca cvet

maca cvet Истакнат член

iskreno od zeskovo voopsto ne mi e dobro imam vrtoglavici a mora da se otide do na prodavnica na skolo i sekade a mnogu e zesko

4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Секое лето е се потпло и потопло. Се кладам дека ова лето ќе има температури од 40 степени. Ќе не спржи Сонцево еден ден. :D
    Практикувам да не излегувам во тој период од 10 до 17 часот ама некогаш морам и тогаш кога морам знае и да ми стане лошо.
    За туширање што да ви кажам, минимално два пати дневно. :D

5. mentol

mentol Активен член

прилеп денеска како во пекол да се наојџаме. Ама како шо кажува че биди и бетер

6. Queen8

Queen8 Популарен член

И деновиве е пеколна горештина и невидена спарнина. Со душа чекам некое дожденце, да залади малку.

7. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Не ви се доста 10 месеци во годината променливо време (како ќе се погоди) и свежини, ви пречел најубавиот дел од летото.

8. GoodGirl45

GoodGirl45 Популарен член

Не е убаво многу жешко, не се дише и не се спие.
    А и во однос на земјоделие, сите плодови ќе исушат :!:.