Ги има ваквите во Кочани, ги сретнав низ повеќе продавници, околу 1500 денари беа и ми се чини цел град ги носи. Мене лично не ми се допаѓаат, ниту можам да ги вметнам во мојот стил, ниту пак ги видов убаво вклопени во некоја комбинација.
Искрено ми се допаѓаат и кога ке видам некое девојче што носи убаво ми стои но јас таква неможам да се замислам .. мислам дека сите ке ме гледаат чудно и ке ми се смејат бидејки и јас првато девојче што го видов со чизми си помислив.. Леле во лето чизми изгледа многу бугарски спотови гледаат но потоа ми се засвиѓаа но пак ке кажам НЕ би ги облекла никогаш !!!
доколку има голем избор, сигурно би насла некои сто ми се допагаат и со задоволство би ги носела. веке се замислувам со некое фустанЧе или јеанс панталонЧиња и некои слиЧни како белите од сликата а во однос на тоа дека е лето и дека нога ке ти зоврие, не е секогас правило. кај мене е моментално 15 степени, иако би требало да сетам со апостолки, римјанки..во моментов поради би облекла несто у овој стил. специфиЧни се и ствар на вкус на тие сто ми се допага го фор ит
Како е тргнато ова, изгледа на снег ќе носиме сандали аме не се вријам на +40 во чизми па да ме тепаат и најмодерно да е
е баш се типски, како за навечер, нели па некогаш е ладничко приквечер плетени се, сепак не се со крзно
Кај мене во град на секој чекор ги има и ептен ми се грди, а и страшно досадни! Чизми се знае за зимо, а овие како плетени што се во сите бои барем пократки да беа а не до под колнеата. Не ми се допагаат и ни би носила. Златни римјанки, сандали, балетанчиња јас во чизми за лето не благодарам!
ми се допаѓаат, но на +40 да облечам вакво нешто би се подзамислила. Ова во ред , но да имаме лета како во Швајцарија, Холандија, Чешка, Германија каде што со сигурност не достигаат температурите до 50 степени. А на ова топло време , секогаш барам нешто екстра отворено, да си се луфтира ногава.
Многу ми е убаво кога ќе видам девојче во кратки панталони и чизми. Но најчесто тоа го гледам кај познатите. Многу ретко кај нас некој во лето облекува чизми. Во зима не можам со кратки панталони или фустанче да облечам чизми, морам да имам хулахопки или нешто слично, а во лето па е многу топло за такви работи. Мене убаво ми изгледа, но е навистина неподносливо на +40 степени да се шета во чизми. Најидеално време е можеби есен, не знам.
УФ, според мене глупав тренд. Чизми па во лето. Не ми оди едно со друго. Башка ни на изглед не ми се убави.
Е мене ова ми е многу глупаво За таа намена тука се гладијаторките или римјанките со кои може да се постигне ист ефект, без да правиш вакви егзибиции на кутрите стапала
Колку и да бев скептик за “летниве“ чизми, денес го сменив мислењето Видов една девојка (на ужасниве +50 во Скопјево денес) носеше широко шарено фустанче на бретели и вакви чизми. Девојката изгледаше како милион долари.
Мене многу ми се допаѓаат чизмиве и сакам да си земам некој пар. Не сум за тоа слепо да се следи модата и да се носи се што е во тренд, ама ова го подржувам. Отсекогаш ми се допаѓало кратки панталончиња или тексас сукња со чизми, ама не и по секоја цена. На +40 да речеме не би ги облекла овие, али до +25 со сигурност да. Златни римјанки за ништо не ги менувам на овој пекол.
Минатото лето ми се допагаа, а оваа не оти секој втор ги има цел град сите во чизми.Несакам да носам нешто што го има цел град ilent:
Ги има во битола,баш ги видов пред неколку дена,ама јас не би ги носела уште шти не ќе измислат зимски сандалки??
Тие плетените ми се ептен интересни, има и кратки ,ама долгиве повеќе ми се допаѓаат. Инаку кратките се 1500 денари. Можеби ќе си купам, одамна не сум шетала низ ГТЦ, треба прво да ги пробам па ќе видиме како ќе ми реагира ногата на вакво нешто.
може повторно да коментираш на темава или да ми напишеш порака ако најдеш вакви чизмички во ГТЦ. Фала однапред!
Баш ми се штосни холивудциве кога ги гледам, ама јас лично не би го носела тоа.. премногу ми е несклопливо да носам кратки пантолончиња со чизми, како капут со римјанки или бикини со шал.