1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Летни чизми!

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Elena-97, 27 јули 2011.

1. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Ги има ваквите во Кочани, ги сретнав низ повеќе продавници, околу 1500 денари беа и ми се чини цел град ги носи. Мене лично не ми се допаѓаат, ниту можам да ги вметнам во мојот стил, ниту пак ги видов убаво вклопени во некоја комбинација.

2. VikiToO

VikiToO Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    52
    Искрено ми се допаѓаат и кога ке видам некое девојче што носи убаво ми стои но јас таква неможам да се замислам .. мислам дека сите ке ме гледаат чудно и ке ми се смејат бидејки и јас првато девојче што го видов со чизми си помислив.. Леле во лето чизми изгледа многу бугарски спотови гледаат :D :D :D но потоа ми се засвиѓаа но пак ке кажам НЕ би ги облекла никогаш !!! :) :)

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.801
    copy - paste правам на твојов пост :lol: и јас го мислам баш истото :)

На VikiToO и duffi им се допаѓа ова.
  4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.531
    Допаѓања:
    288.943
    доколку има голем избор, сигурно би насла некои сто ми се допагаат и со задоволство би ги носела.
    веке се замислувам со некое фустанЧе или јеанс панталонЧиња и некои слиЧни како белите од сликата :$
    а во однос на тоа дека е лето и дека нога ке ти зоврие, не е секогас правило. кај мене е моментално 15 степени, иако би требало да сетам со апостолки, римјанки..во моментов поради би облекла несто у овој стил.
    специфиЧни се и ствар на вкус :emo:
    на тие сто ми се допага го фор ит :*

5. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    204
    Многу лошоооо..Сите чекаат да излезат од чизми цела зима и ај сега пак во нив и на +50... :sweat: :puke:

6. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    Како е тргнато ова, изгледа на снег ќе носиме сандали :D аме не се вријам на +40 во чизми па да ме тепаат и најмодерно да е :D

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  7. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.801
    :D :D :D
    е баш се типски, како за навечер, нели па некогаш е ладничко приквечер :D
    плетени се, сепак не се со крзно :lol:

8. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

Прикачени фајлови:

9. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Кај мене во град на секој чекор ги има и ептен ми се грди, а и страшно досадни! Чизми се знае за зимо, а овие како плетени што се во сите бои барем пократки да беа а не до под колнеата. Не ми се допагаат и ни би носила. Златни римјанки, сандали, балетанчиња јас во чизми за лето не благодарам!

10. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.774
    Допаѓања:
    145.282
    ми се допаѓаат, но на +40 да облечам вакво нешто би се подзамислила.
    Ова во ред , но да имаме лета како во Швајцарија, Холандија, Чешка, Германија каде што со сигурност не достигаат температурите до 50 степени.
    А на ова топло време , секогаш барам нешто екстра отворено, да си се луфтира ногава. :)

11. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    2.240
    Многу ми е убаво кога ќе видам девојче во кратки панталони и чизми. Но најчесто тоа го гледам кај познатите. Многу ретко кај нас некој во лето облекува чизми. Во зима не можам со кратки панталони или фустанче да облечам чизми, морам да имам хулахопки или нешто слично, а во лето па е многу топло за такви работи. Мене убаво ми изгледа, но е навистина неподносливо на +40 степени да се шета во чизми. Најидеално време е можеби есен, не знам.

12. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    УФ, според мене глупав тренд. Чизми па во лето. Не ми оди едно со друго. Башка ни на изглед не ми се убави.

13. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Е мене ова ми е многу глупаво |( За таа намена тука се гладијаторките или римјанките со кои може да се постигне ист ефект, без да правиш вакви егзибиции на кутрите стапала :wasntme:

14. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Колку и да бев скептик за “летниве“ чизми, денес го сменив мислењето :)

Видов една девојка (на ужасниве +50 во Скопјево денес) носеше широко шарено фустанче на бретели и вакви чизми. Девојката изгледаше како милион долари.

15. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    Мене многу ми се допаѓаат чизмиве и сакам да си земам некој пар. Не сум за тоа слепо да се следи модата и да се носи се што е во тренд, ама ова го подржувам. Отсекогаш ми се допаѓало кратки панталончиња или тексас сукња со чизми, ама не и по секоја цена. На +40 да речеме не би ги облекла овие, али до +25 со сигурност да. Златни римјанки за ништо не ги менувам на овој пекол.

16. anabela931

anabela931 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    41
    Минатото лето ми се допагаа, а оваа не оти секој втор ги има цел град сите во чизми.Несакам да носам нешто што го има цел град :worried:ilent:

17. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Ги има во битола,баш ги видов пред неколку дена,ама јас не би ги носела уште шти не ќе измислат зимски сандалки??

18. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Тие плетените ми се ептен интересни, има и кратки ,ама долгиве повеќе ми се допаѓаат.
    Инаку кратките се 1500 денари.
    Можеби ќе си купам, одамна не сум шетала низ ГТЦ, треба прво да ги пробам па ќе видиме како ќе ми реагира ногата на вакво нешто.

19. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    може повторно да коментираш на темава или да ми напишеш порака ако најдеш вакви чизмички во ГТЦ. Фала однапред!

20. LadyEj

LadyEj Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    128
    Баш ми се штосни холивудциве кога ги гледам, ама јас лично не би го носела тоа.. премногу ми е несклопливо да носам кратки пантолончиња со чизми, како капут со римјанки или бикини со шал.