Летни чизми!

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Elena-97, 27 јули 2011.

1. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Алал да ти ее! Со здравје да си ги носиш. Знам како ти е, кога имаш нешто за во лето и едвај чекаш да го носиш :inlove: Иначе од каде ги купи и за колку?

На Gea му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Мене ич не ми се допаѓаат, а гледам и годинава се преплавени продавниците кај нас па мани друго па од оваа година врие и од цветни во сите бои. Не ми се допаѓаат, а гледам многу ги носат, сепак во прашање е вкус!

3. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    лелеее заљубена сум во вакви чизмички !!!!! лани летотo се убив од барање по продавнициве низ Ск али не најдов :( Каде ги купи, веднаш да си купам и јас хх :D ???

4. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    А потат овие?

На DiPi му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Низ целата тема се дискутира за тоа. Сите можеби имаат предрасуди дека потат затоа што се затворени и високи, но сите девојќи кои ги имаат викаат дека не потат воопшто. ;)

6. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    А беш кај нас видов ги има и кратки до глуждот

7. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Многу се слатки, а и нормално е малце да потат, и влечка да е ќе запоти а не па чизма... благодарам. ;)

Е јас такви до глуџ не сум видела ама можно е да се заљубам по 2 пат :D

8. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.606
    Ги купив во Куманово во „Персин“.Само што ги донесоа пред некој ден и ги има скоро во сите бои, a има и кратки до глуждот.На нога стојат прекрасно.Многу се мекани и материјалот е плетен со могу дупки за лофтирација, така што не знам дали ќе ја потат ногата, ама и не ми е многу битно.Битно е си направив прекрасни комбинации и знам дека има да ги убијам од носење. :inlove:

На IvanaMkd му/ѝ се допаѓа ова.
  9. maca-23

maca-23 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    179
    Убави ми се ама ги има насекаде и сите ги носат а најмалку сакам да носам нешто што го има секој втор.

10. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    Имав (сеуште имам) преголема желба за овие чизми ама некако немам мерак да купам зошто кај нас само 1 модел има и секоја втора ги носи. Инаку пред некој ден баш видов во продавничката карши кино Милениум имаше во сите бои ама не прашав за цена зашто немав никаква намера да пробам или да земам. Можеби кога ќе има поголем избор ќе се решам, вака не.

11. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    ^ 1500 денари се, баш денес влегов да прашам. Се излажав зошто на излогот пишуваше 600.

На Artemission му/ѝ се допаѓа ова.
  12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Јас баш ги гледав на фан странава на Butterfly accessoris во Бисер, кратките 1200, високите 1600.
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

Мене ми се многу многу неубав модел, никогаш ова не би го облекла на моја нога.

Арно ама ги видов и овие во истата продавница
    Убави ми се, не се летни нималку, но есенски бидејки со дупки се. НО кај цело зимо се маткам со чизми, па сакам да уживам во балетанка и сандала. Така да секогаш мојот избор е облека согласна со годишното време.

НЕ за зимска хулахопка и сандала, НЕ за летна чизми.
    Оставете ги сандалите за лето и чизмите за зима, совршени се единствено за тој период.
    Оваа мода не ја сакам и не ја почитувам, апсолутно непрактична, колку и да ми се докажува дека може визуелно е убаво, многу би се смеела кога јас во дебели чизми ќе се топлам зимно време додека некоја во хулахопки и сандали се будали. Или кога ногата ми диши на +40 степени во сандала, наместо да ми се поти во чизма.

13. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.536
    Допаѓања:
    4.738
    Па не знам.. Можеби би носела, може и не.. Сепак на лето сакам отворена да ми биде ногата така да не верувам дека летово би обула летна чизма но никогаш не вели никогаш right? ;)

14. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Имам јас црни, од Солун ги зема сестра ми за 5 евра мислам.
    Не се будалете да давате по 1600 и 1800 колку што ги гледам на интернет, не вредат ни приближно толку (во смисла на материјалот од кој се направени). Поубаво прошетајте до комшииве јужно или нарачајте на некој што оди да ви земе. И Бугарија врие од вакви чизми.

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    Абе тие да не кренале температура?? :o :^) Подобро што не сум прашала :lol:

16. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    ова ни на сон мислам дека не би го облекла :puke:

На stetoskop му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Masnickaaa

Masnickaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    1.015
    Нема шанси да ги носам овие. Едвај чекам да дојде лето, да си ги облечам моите најубави римјанкииии :)
    Се знае, зима - чизми, лето - римјанки, сандалки, балетанки...

18. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.996
    Допаѓања:
    108.516
    а добро што е финтава со овие чизми? па во лето се знае сандали , балетанки итн , зимава веке преку глава ми дојде од чизмиве па не и во лето да носам. сепак секој си има различен вкус нели..

пс.- инаку овде кај што живеам во грција имам видено низ продавниците и цените се околу 22 евра :^)

На stetoskop му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    180
    Не, никако. Ги имам скроз истите веќе втора година и не сум имала никаков проблем :)

На lackygirl, IvanaMkd и Gea им се допаѓа ова.
  20. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.714
    Допаѓања:
    5.491
    Ouuu yeaaa!
    Мене ми се крајно необични и модерни, а што се однесува дека се навидум затворени и со неколку дупки, не ми смета, бидејки на Запад во сред лето носат тексас шорц, кошула и доле зимски кожени чизми. И не само на Запад, имам видено облечена вака и една девојка од Скопје, беше на шопинг во Солун во сред јуни, и останав зината кога видов колку јако е облечена.

Немам ништо против балетанки, римјанки и сличните, мегутоа мене па тие ми се крајно демоде веќе, презаситив секоја сезона исто те исто а моделите не се ни потрудуваат да те изненадат со нешто поиновативно и интересно, а и секоја буквално девојка носи или балетанка или римјанка, летни чизми скоро и да не сум видела во Скопје (излегувам на доста фрекефенти места, и само една девојка ја видов дека ги носи и и се воодушевив на вкусот).

Минатово лето се убив од барање, те тука, те во Солун, те пуштив абер во Бугарија и цела потрага резултираше со нула, но годинава нема кај да ми избегаат, најмалку 2 пара ке си земам. :)