Летни чизми!

Discussion in 'Мода и стил' started by Elena-97, Jul 27, 2011.

1. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Што ќе не ви текне се чудам..Јас тоа не би го носела :^)

2. creshicka

creshicka Популарен член

Многу ми се грди, не би ги носела никогаш. :)

3. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Јас би носела :D

4. sesilija

sesilija Популарен член

Мене ми се допаѓаат, не ми се грди, меѓутоа не би носела од причина што мислам дека нема да ми стојат убаво, визуелно ќе ме скратат, а и онака не сум многу висока и ќе делувам неубаво.

А инаку не знам зошто не сте можеле да ги најдете лани- јас знам баш прв пат ги видов крај на јуни кога бев во Штип.
    За цената од 1600 денари- навистина не вреди, во право е Фемина90, за овие чизми и јас не би дала повеќе од 600 денари.

Геа, гледам многу си возбудена за чизмиве, со здравје да си ги носиш, па да ни постираш некоја комбинација со нив во Модни критики :P

Gea and femina90 like this.
  5. Acerola

Acerola Истакнат член

Ми се допаѓаат и ќе си купам оваа година.Не ми е гајле што сите се исти или слични модели,на секого му стојат различно и секој различно ги комбинира.Многу убаво ми изгледаат во комбинација со секакви фустани.
    Во Струмица во Глобал ги има веќе насекаде,баш пред некој ден ги гледав.

6. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Јас едвај чекам да ги баталам зимскиве чизми, а не пак летни да носам |(
    Со душа чекам да се запролети и да ги ставам во кутија, да не ги гледам веќе.
    Лето е период за балетанки, сандали, налани, и треба ногата да дише. Не можам да замислам да носам вакво нешто, макар и да се целите со дупчиња.

teddybear likes this.
  7. tessi

tessi Популарен член

Не сум љубител на летни чизми и сигурно нема да си купам.Барем летото е период кога ногата може слободно да дише,а да ја затварам ногата до под колено сепак не па колку и да има дупчиња.Убаво и штосно изгледаат ако се добро искомбинирани,ама сепак за тие пари би си купила убави сандали и ќе си ги износам цело лето :)

8. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Мене ваквите ми се апла есенски или еве за овој период.
    Не ми се допаѓаат, и не би ги носела ваквите модели на +35. Нема шанси!

Е сега, таквите модели кои ги имаше постирано Геа неколку странички поназад - радо би! :D
    Дури им изнаправив комбинации милион. :up:
    Се гледа дека материјалот од кој се направени е летен и лесен, па и дупчињата како декорација - кец на десетка бе! :D

Gea likes this.
  9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Не ми се допаѓаат.За лето си личи да се носи балетанки,сандалки,апостолки.И така на сите ни е здосадено од чизми преку зима.Па и преку лето да носиме.

sanjalica likes this.
  10. tweety26

tweety26 Популарен член

Многу и не сакам чизми,но ете сепак лани мама ми купи едни бели летни чизми за да ме изненади. :)
    Ги носев ама не многу,повеќе сакам балетанки,апостолки и други по летни ствари. :D

11. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

од лето и чизми неможе ни асоција да направам а не па ли да носам, ич ама баш ич не ми се допагаат, може се модерни, ама јас преферирам да носам нешто нормално и што се чуствувам убаво во него, отколку модерно а да изгледам како од марс падната сите да гледаат во мене. цела зима сме напикани во чизми, летото едвај цекам да си ги извадам сандалките, убавите штикли, маринките уфф да ми се олабават ножињата, и патки мразам летно време не па ли т.н. летни чизми :^) :shake:

slavica999 likes this.
  12. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

13. Saki15

Saki15 Истакнат член

Летни чизми, многу ми се слатки :inlove: . Лани летоска кога бев во Србија, Белград немаше девојка што не носеше вакви чизми. Многу се думав дали да си купам ама не купив и сега ми е мака :( .

14. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Лани летото не ми беа нешто по ќејф летниве чизми, ама годинава мора да си купам едни, многу ми се слатки и може да се искомбинираат убаво ;) тоа што ќе ги има секоја втора и не ми смета толку многу, и балетанките ги има секоја прва па што :lol: Битола ги има ви Уникат 1600 се, ама до лето ќе се намалт сигурно, вака скапи се.

15. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Лани еднаш во месец август ја ставив ногата во летна чизма и веќе никогаш!!! :o
    Па тоа е ужас бе, како во фурна да ги држев нозете, требаше со тие чизми да одам да купам поклон па на роденден, немаше шансии, отидов купив поклон, си отидов дома си ги напарфемисав стапалцата и скокнав во сандалки и правец на роденден... И ум за другпат, ЛЕТНИ ЧИЗМИ НЕ - ДЕФИНИТИВНО! |(

16. Vitorija

Vitorija Истакнат член

:nod: Се согласувам, ма какви "летни" чизми бре - ГЛУПОСТИ. Ај нека се носат ЗИМСКИ САНДАЛИ |(

bella.honey likes this.
  17. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Девојќи јас видов само на поминување дека има летни чизмички доле на приземје во ГТЦ во кинеското. Али не видов колки пари беа, некој ако знае или ако оди до ГТЦ нека каже :D Не би требало да се скапи таму!

18. irenna

irenna Популарен член

Bо кинеската до универзална ниските се 990 а високите 1200 ден.

19. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

е сега се намалени денес јас зедов беа 1390 денари ;)

lackygirl likes this.
  20. Hova

Hova Истакнат член

Одам неколку пати во Аванти, но не наоѓам од летните чизми, барав розеви, дури и вчера бев во стара чаршија и ми рече продавачката дека им ги земаат на големо...нормално и после ќе ги продаваат по 2000 ден. и повеќе. :( За овие зборувам

Attached Files: