,Интересна е, рејтинг на IMBD e 7,6, се занимава со откривање на убиства на жени, кратка е, има само 4 епизоди.
Тоа што се кратки највеќе ми се допаѓа. Имаше така една мислам Dip се викаше со Неслихан Атаѓул, пак многу интересна. Еве оваа сега со Бирче, Бабилон, 20 епизоди има, ама дека по 2 саати траат, и неа успеваат да ја развлечат. Ваквите кратки ми се омилени, дека задржуваат внимание.
Деновиве најдов време и ја изгледав. Ми се свиѓа што беше кратка и епизодите беа кратки ама некако малку празно ми беше сценариово, повеќе очекував од серијава. Црно бела љубов ми беше многу поубава серија. 6.5/10 би и дала на серијава И втора сезона ќе се снимало како да прочитав?
https://m.my.mail.ru/mail/coprnica/...TEqIdjjyloZZ3GeGRZv6f4POTriTXF4x4d0nHnJ2YLIlI Еве ја втората сезона со српски/босански превод..
Многу јака серија ја изгледав во 2 дена. Стилски организирана и уредена серија, модерна од облеките до глумата. Одличен избор на актерска екипа. Посебно ми се допадна хемијата на Лале и Кенан, и тоа како идеше она против себе и не го изневери сопругот иако беше директно инволвирана секојдневно во друштво со Кенан. од мене чиста 10ка.