Го користам максимално летото за летни журки,за плажа ама повеќе сум по зимата и можам да кажам не,не ми фали летото засега
Немате појма колку со нетрпение го чекам ова лето,осеќам ке ми биде едно од поубавите лета што сум ги имал.
Абе лето доаѓај побрзоооо ... Сакам сонце,сакам останување со другарките касно навечер,сакам да се шеткам со другарките,сакам да одам на одмор.....Ајде ,лето ,побрзај
И јас нетрпеливо чекам да ги оставам широките чизми и дебелите капути зад мене.Сакам да дојде летото Секое лето е позитивно,секое лето е одмор од проблеми и секое лето е нова приказна.Ајде лето доаѓај!
Ах го обожавам..ми фали премногу а и едвај го чекам. Ова лето се планира подалечна дестинација,здравје само
Summer 2014 hurry the f*ck up! Едвај чекам да дојде лето, како прво спас од школа а после сето уживање што доаѓа со летото: плажи, странци, сладоледи...
Го чекам цела година да дојде , и еве го сега дојде , и ке летне за секунда! Нема ни да го осетам летово..веќе е ЈУЛИ а како вчера да беше 1-ви јуни.. Читам книга , одам на базен , шетам, мене никогаш не ми е здодевно Колку и да е топло , Twinkles е надвор , си чепка нешто по дворот Здравје , август месец, одам на одмор со дечко ми. За прв пат.
Се ближи летово кое најмногу го чекам заради роденденот. За одмор некаде засега немам планови, ќе видиме тоа понатаму. Ќе одам на свадба, ќе дојде еден другар од Америка, ќе излегувам ко и обично на кафе, планирам да одам на неколку концерти, ќе средам нешто низ дома, сакам да преуредам две соби. Можеби ќе шетнам во некои други градови.
Лето Порано беше „долго, топло лето“... Сега, остана топло лето кое што за миг летнува, како и се во животот!!!
Ммм, лето. Кој го чека ова лето со нетрпение? Имате ли уште сега нешто испланирано? Модератор: Користете кирилица!