1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лејди Гага (Lady Gaga)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од wolf4e, 25 јуни 2010.

1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Хипи мислам дека нема врска тоа. :)
    Мислам дека поентата е колку и да се мразиме, одвнатре сме исти. :) Не треба да има расизам, дискриминација, омраза и сл. Нели и песната е таква. :?:

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    Абе мало, не знам за содржината, не сум ја заслушала со внимание. Ама секогаш кога ќе ја видам на Џексон ме потсетува, и со играњето некако и со тоа во костим што е... ама тоа само мене така ми личи :D

3. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Lady Gaga е ментално болно створење кое незнае како да дојде до слава па ете и текнао да се гупира.
    Песните не и се нешто посебно(сепак тоа е индивидуално)
    Спотовите чувај боже..да му се споврати на човек по одвратни не можат да бидат..
    Да искоментирам уште за стилот на облакање.Незнам како може да ја обожава некој..
    Луѓее!!..
    Ova ли е стил??Ова како прво е одвратно и е уште еден доказ дека е моронка дебилна :@
    како второ не е хумано бре!!Луѓе немаат за јадење она се облака во месо..само господ знае колку нивини животинчиња умреле ;( за оваа да се глупира

Прикачени фајлови:

• 104052634-1.jpg
      104052634-1.jpg
      Големина на фајлот:
      101,7 KB
      Прегледи:
      140
    На interesna, lolyta777 и thatsmysecret им се допаѓа ова.
  4. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    денеска е убав ден,срекен ден убав ден,гага има роденден роденден :rofl: :rofl: Пејачката Лејди Гага во текот на викендот го прославила 25 роденден со концерт во Лос Анџелес. На крајот од концертот, неколку членови од нејзината екипа пристигнале со црвена торта, а целата сала пеела "Среќен роденден Гага".

Гага не можела да издржи, па се расплакала на сцената. Потоа ги дувнала свеќите, им се заблагодарила на сите и заминала од сцената.

Комичарката Елен ДеГенерис исто така и подарила роденденска торта на Лејди Гага. Иако пејачката не можела да биде во студиото, а Елен не можела да замине во Лос Анџелес, сепак тие се слушнале преку телефон. Бидејќи Гага не можела да ја види тортата, Елен и ветила дека ќе ја слика и дека фотографијата ќе ја објави на Твитер.

На почетокот на разговорот, Елен на Гага и го отпеала следното "Гага ти си родена на овој ден", алудирајќи на песната "Born This Way".

http://www.youtube.com/watch?v=TnI3O56sVSI http://www.youtube.com/watch?v=YfH3vs6wJv4

5. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Лејди Гага е циркус во движење и ништо повеќе.Многу повеќе ќе успее ако пишува текстови или како режисер отколку пејачка.Нема никакви гласовни способности за тоа,ама ете ИНтересна е за гледање |(

6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    http://www.youtube.com/watch?v=aAWpkZSC ... r_embedded

Gaga ги навреди религиозните групи
    Новиот спот на Lady Gaga предизвика големи контроверзи уште пред да биде виден. Во спотот за “Judas” пејачката е прикажана како Марија Магдалена. Поради тоа некои католички групи отворено ја критикуваат Gaga оценувајќи го спотот кој премиерно ќе се прикаже на 19 април како евтин трик.Сето ова предизвика компарации со спотот за “Like A Prayer” на Madonna, кој Ватикан се обиде да го забрани бидејќи прикажа црн Исус. Ова нема да биде првпат Gaga да биде обвинета дека ја копира Madonna – “Born This Way” неодоливо потсетува на хитот “Express Yourself” на поп кралицата. omg немој пак копија на мадона.
    Иначе јас не ја сакам Лејди гага како личности но ги слушам нејзините песни ;)

7. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    има убави песни но колку и да збори дека има огромна самодоверба и дека многу се сака себеси се гледа дека лаже....да беше така ке го користеше својот мокен и убав глас и ке си пееше нормално но очигледно мисли дека така нема никој да ја сака , дека ке биде досадна па сака да се докаже дека е униката и да се осигура дека нема да ја заборават со тоа што изиграва подвижен циркус...

8. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    932
    Си го искажав своето мислење за појавава поназад, само ќе додадам дека оваа има некои длабоки психички проблеми, фрустрации за тоа што е, па мора на овој начин да привлекува внимание.
    Порано ме нервираше сега само ја жалам. :worried:

П.С Ај вант ди олд тимес беееееееееееееек ;( ;( ;(

На angelce1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Just dance
    Love game
    Telephone
    osobenooo Video Phone-прејака е Beyonce на спотот

10. Rock-a-Fella

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
  11. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    672
    не ја слушам, нити имам намера, :!: од оваа пеачка само ми се допаѓа првата песна Покер фејс, кога се појави си реков: конечно нешто ново и свежо на сцената, но со тек на време како се заредија плагијати дури ми е сафра од неа, налет изглед и однесување, навистина ми е досадна.

ајт нека се одмори и нека се врати со свежи идеи и секако пооргинални.

12. Marence.D

Marence.D Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2010
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    16
    Thumbs UP for Lady Gaga 8) И ги сакам сите песни :)

13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    интересна
    екстравагантна
    единствена
    има интересни песнички :$

14. Rock-a-Fella

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    :rofl:

Прикачени фајлови:

На kristii му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    519
  16. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    На JoxyTheFreak и GeekPrettyGirl им се допаѓа ова.
  17. DeDee

DeDee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    песните не и се лоши! баш се забавни.. :rock:
    ама она!!! :puke: грозна ми е! -.- и незнам зашо мислат сите дека е уникатна??? :^)

18. Blumarine

Blumarine Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    188
    Песните од Гага ми се интересни, ги сакам и ги слушам, а за нејзиниот изглед сметам дека тоа не е навистина таа, туку овие ексцентрични костими, фризури и спотови се маска за привлекување внимание, публицитет.

19. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Смешна и екстравагантна, но песните и ги слушам. Judas е супер.

20. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    не сум обожавателка на Лејди Гага бидејки не ми се допага како лик но има убави песни и спотови инаку последниот спот за judas ми се допага бидејки е мокен и интересен е за гледање а песната така и така :)