ма43нц3, уживај си, прочитав д фејм манстер не можела да ја ставит сликата па затоа јас ја ставив. топ си.
Ја обожавам, само поубава ми беше во времето на Just Dance и Poker Face. Единствена што може со шминка да се направи погрда. Не ја копира Кристина Агилера, не најдов никакви спојни точки помеѓу нив две. Можеби Агилера се почувствува загрозено, па се служи со "тајната за успехот" на Гага.
Песните ми се допаѓат...ама Лејди Гага како личност не ми се допаѓа...иако е своја...гледано од друга страна премногу се форсира...спотовите воопшто не ми се допаѓат на некои песни..ама сепак песните и се убави...
Jас пак ја обожавам. Секоја една песна,бидејќи слушам таква музика... Затоа е кажано,за вкусови не се расправа... И не гледам никава сличност меќу Агилера и Гага, и не знам ни од каде ова за нивно споредување испаднало.... Мое мислење...
http://www.crnobelo.com/zivot/shou-bizn ... -gaga.html Еве уште нешто за Гага.. Не сум некој голем нејзин фан,но сепак ги слушам нејзините песни а и ми се допаѓаат!
Баш ми е жал за суштествово има потенцијал за лупус,ама јбг...тоа е,имало Господ...може ќе го врати навистина Курт Кобејн во замена,еден ден...
Lady Gaga Најголемата глупост икад. На VH1 топ 10 поп икони второ место Мајкл Џексон, а прво Лејди Гага. Господи прости им незнаат што прават
Lady Gaga Оу мај факинг Гад, ју маст би кидинг. Да беше жив Курт Кобејн и други легенди, немаше да се појави оваа и слични неталентирани будали завиткани во мушама.
Lady Gaga Да да, појадував во кујна и беше пуштен телевизорот обично на VH1 го оставам... Се погоди топ 10 во 11 часот. Гледам второ место Мајкл Џексон и си велам, е ако е Мајкл второ кој би можел да е прво Мадона можеби Станав во тој момент вода да земам и ја слушам почетокот на покер фејс почнува Живи глупости
Lady Gaga Не ми се верува! Како бе може некој да биде пред Мајкл Џексон кога станува збор за поп музика, нема никој подобар од него! Свашта даваат по тоа телевизиите
Lady Gaga Мислам дека тоа на VH1 е моментална состојба на топ-листите. Нели од Мајкл има нови издадени песни, исто и од Гага , па прават споредба. не ме ни чуди искрено, денес ретко кој цени квалитетна музика....
Lady Gaga Не, туку една стара песна од Џексон беше на топ листата. МТВ прават според моментална состојба на топ листите. Овие ме зачудија искрено
Lady Gaga Не сум знаела дека има тема Лејди Гага. Баш денес размислував да отворам ваква тема Едноставно ја обожавам неа и сите нејзини песни,мислам дека нема песна од неа шо не ми се свиѓа.Многу ми се допаѓа што има единствен начин на облекување ,т.е оригинална е .Да е убава не е многу но што е најважно е дека има огромен талент за кој повеќе пејачки од Холивуд не можат да се пофалат.На крај краева боље да е со просечен изглед и да има талент отколку да е обратно. за си
Lady Gaga А бе не е се до сликите. Додека Кристина Агилера, ги правеше најголемите хитови, и експириментираше со својот изглед, и својата креативност, Лејди Гага, не постоеше во музичкиот свет, седеше пред телевизор и ја гледаше. А и девојките од форумов, имаат дебатирано на оваа тема, па би те замолила да свртиш на 8, 9 страница од темава, пред да тврдиш дека Кристина е копија на Гага. Поздрав.