Lady Gaga Гага освен да скака ко скачка друго не ни знае. Ни глас, ни стас, не ни игра нешто посебно.
Абе Вери, џабе е колку и да докажуваш. Одби на глупост. Ама тоа е, и самата си знае дека вокал како Агилера не може ниту да се спореди со Гага, ама некако мораше да се извади и девојкава за да излезе „паметна“ на крај, за неа изгледа важи тоа дека целта ги оправдува средствата.
Вака сакам да кажам Лејди Гага порано била многу добар песнописец,таа ги напишала поголемиот број на песни на познатите пејачи и сегашни хитови.Таа има многу добар глас(секако не како Агилера) но во споредба со други(Бритни) убаво пее. а можете да го прочитате и ова http://www.idividi.com.mk/zabava/Showbiz/623080/index.html
Кристина завива? Кога било тоа? Ова си го кажала тука и немој на друго место, да не се засрамеш. [/quote] Ke kazam na milion mesta! I aj da vidam sto mi mozes?! [/quote] Против твојата плиткост никој ништо неможе, незнам дали за жал ил за среќа [/quote] Aj idi leci kompleksi na drugo mesto ne na mene razbra? A i neznam koj e plitok jas ili ti !
А бе Оффспринг, си е премногу реална, и искрена. А јас како еден од постарите членови знам дека таа никогаш не лечела комплекси на форум. Пак зборуваш невистините работи. Ко тоа дека ''Агилира завива'' и дека истата е копија на твојата божица, Гагич. Ајт Позз4е маци.
Никој не лечи комплекси тука, незнам од кај ти излезе ова?! Сите се согласивме со мислењето и нема потреба да покреваш расправа.
Kako smee be da me vregja prva a? I moj e izbor dali ke ja slusam Gaga ili Kristina i nema zosto ona da se obiduva me ubedi vo nesto sprotivno!
Па не видов каде те извреѓала. Ти си имаш право на свое мислење и да си слушаш што сакаш. Само полека малку, без избувнување.
вака:јас ја сакам лејди гага интересна ми е,знае како да направи пари да се изглупира итн.но кристина,бијонси,пинк не можат да се споредат со гага,тие се бум,прекрасни гласови,не можам да ја додам гага на таа листа гага знае како да привлече внимание,песните не и се лоши,паметна си е таа во позитивна смисла секој има различно мислење,никој на никој не може да убеди
А што мислите за фустанот на Лејди Гага на видео музичиките награди?? Фустанот направен од кременадли, во комплет со чанта, чизми обложени со кременадла, и нормално кременадла како капа?!
Одвратна е ! Да дека е уникат, ама ова не води никаде. Не можам да излезам со гаќи на глава за да стекнам некоја слава (не намерно излезе римава ) .
искрено ми се допаѓа нејзината музика, само што не ми се допаѓа нејзиниот начин на облекување ... почнува некако да се прави се и сешто ... инаку ми се допаѓа како пее во живо
јас не можам да издржам керка ми да се помоча на мене,а камоли месо да носам оваа нешо многу се замислува во последно