Рррр`р,зар`жеа фановите на Реал. Провокација си е провокација,ова не е ништо во споредба со провокациите на Роналдо.Сепак,ни Меси не е светец,признавам.
Дааа...да Знаеш ли зошто?Роналдо е многу подобар фудбалер за разлика од Меси,многу позгоден е од него,има многу техники како дриблање,брзина,изведување на слободни удари.Меси сигурно не е побрз од него.Роналдо е познат уште и кога влезе во Манчестер Јунајтед,уште првата утакмица, а Меси ? Пред колку време? Како и да е, дојдов тука да ви го покажам видеово,пред неколку месеци го тестираа Роналдо,погледнете го и послем коментирајте http://www.youtube.com/watch?v=vSL-gPMPVXI Позз Уефалона
Позз и до тебе,ама си ја утнала темата душо.Имаш мислам тема посебна за Кристијано,таму можеш да пишуваш колку ти е хот Роналдо,колку убави стомачни има и колку е брз.Ова е тема за Меси.
малце ќе сум офф топик, ама морам.... Да, да Роналдо е многу згоден, особено од кога се здоби со повеќе финансии па ги попрај тие забиштата и си ја среди фацата, иначе на ништо не личеше, постои малце гоогле ова она, слики разгледајте.... Не за џабе јас си го викам Ружната Лети... А дека е подобар од Месси- НЕ Е !
Кој не би направил корекција на било што доколку би имал голема сума на пари?Роналдо има, па си ги направил забите.а лицето не.А од кај знаете вие можеби и Меси има нешто направено па вие незнаете.Како и да е не дојдов тука да влагам во конфликти. Иначе голем поздрав и до тебе Marbella И да..ќе заборавев Роналдо секад ќе биде подобар од Меси безразлика како изгледа.
Луѓе сори што упаѓам вака ама смешни сте помалку. Роналдо бил грозен направил корекција а сега е убав? Д фак. Не го знаете вие изгледа Роналдо од поодамна. Јас го знам од самите почетоци за Португалија и покасно во Манчестер. Никогаш лицето не му било поразлично туку само забите му беа криви. И зарем направил нешто лошо со тоа што го поправил тоа што не му се допаѓало? Боже сачувај. Разбирам сепак на крајот сите имаме различни вкусови ама Роналдо дефинитивно не е грозен. Порано беше на мода сите женски да се палат на него, сега како што гледам е на мода да го хејтаат и да велат дека е грозен. Како и да е, сори за оф топикот, сепак темата е за Меси а не за Роналдо. А и не е работа сега за физичкиот изглед да се збори. Сепак они се фудбалери а не модели. А во врска со споредбите меѓу Меси и Роналдо, искрено ми станаа ептен досадни и напорни. Порано и јас велев дека Роналдо е подобар поради ххх причини и како фан на Реал нормално дека за мене тој секогаш ќе биде подобар. Додека за фановите на Барса Меси е подобар. Крај на приказната, како и да е нијанси се во прашање. Не мора баш секогаш тие двајца да се споредуваат затоа што после се никогаш нема да се докаже кој е подобар, работа на вкус е. Но стојам сеуште позади тоа дека играч кој не се е пробал во друга игра и нема успеси за репрезентацијата не е баш комплетен играч.
За второто потполно се согласувам со тебе,но според мене комплетен играч е и оној кој ќе му остане верен на својот клуб и на своите навивачи ,а не поради некое миљонче плус да оди во некоја друга чкљ лига.
Во превод тоа и значи нема подобар фудбалер од Меси и многу ми е криво што е така. Pues, que le vamos a hacer Јас доцнам. Feliz cumple, Leo.