Дали некој правел липолоза во скоро? Не подбрадок, генерално. Не сум баш кандидат за истата од две причини во едино кои не се препорачува, ама пусто љубопитство, колку чини и дали е вистина ефикасна?
Na podbradok i racete i se vidno tonirani, liceto bez podbradok. Kozata stanuva dosta suva, bara mackanje i mnogu hidratacija.
Јас правев вчера, пошто го мразам од дете, ај сега сум дебела, ама и слаба кога бев го имав. Па баш ќе пишам за резултати ако има, ќе прикачам и слики.
гуша сум имала секогаш( oblong face)сега приметувам повеќе дека ми е изразено... искуства ? а не сум била дебела и трудна бев супер
Здраво девојки. Гледам одамна не е пишано на темава, па да прашам можеби има нови искуства. Јас сакам да правам на подбрадок, но често слушам искуства дека нема ефект, а почна страшно да ме нервира брадава. Сега од скоро почна да ми виснува, немам многу, но ме нервира како салце ми виси Дали некој правел во скоро да каже искуство, каде, што , како, цена.. Скоро секаде прават по салониве, не знам каде да отидам..
Ако е салце ќе се стопи со 1-2 третмани, ако е само вишок кожа џабе ќе правиш. Цените се околу 3-5000 од третман. Од липолитици го имам пробано lemon bottle. Постојат многу видови липолитици кои имаат може пониска цена ама и помал резултат и така испаѓа да правиш повеќе третмани.
Да тоа исто слушнав дека кога е кожа ретко каде има ефект, кај мене е баш месо, сало, како да го кажам, а најсмешно е што сум преслаба и само тоа ми виси.. Ке пробам ке направам па што ми даде господ тоа