Се слабее брзо. Од 4 што јас ги знам што беа на липосукциска диета, една само остана на килажата. Другите три вратија (две дури и повеќе од претходно).
Здраво девојки, барав ваква тема но не успеав да најдам. Сакам да прашам дали можеби некој пробал липосукциска диета. Истражував и ми звучи некако "too good to be true". Дали навистина се слабее 10% од почетната килажа за 14 дена? Јас за 5 месеци качив цели 10 килограми, но мислам дека тоа се должи на антидепресивите што ги примам. Ова со дебелината ми создава ненормален стрес и би сакала нешто ефикасно за слабеење.
Ефикасно,брзо и здраво слабњење не постој. Оваја диета незнам кој ја измислил ама е тотална глупост. Поарно започни хроно или кето диета ќе имаш подобри резултати. Мораш да средиш со исхраната ако сакаш да слабееш. Секоја диета што ќе се прочита на интернет не се започнува пошто голем дел се пишани од аматери.
И Кето не е здрава диета. Не држам никакви диети, само генерално си пазам на исхрана, пијам многу вода и правам кардио, вежбам. Ете целулитот се намали скроз, кожата ми се затегна, ослабев 15кг за неполни 6 месеци, и во обем намалив многу. Смешни ми се диетите кои ги читам по темите тука. Мала промена во исхрана и доволен внес на вода може да смени многу повеќе од колку диета, на здрав начин и тоа.