Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Липосукциска диета

Дискусија во 'Диети' започната од Anastasia1, 11 јануари 2018.

1. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    4.948
    Допаѓања:
    31.861
    Се слабее брзо. Од 4 што јас ги знам што беа на липосукциска диета, една само остана на килажата. Другите три вратија (две дури и повеќе од претходно).

2. Tinsy

Tinsy Нов член

Се зачлени на:
    14 јуни 2023
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Здраво девојки, барав ваква тема но не успеав да најдам. Сакам да прашам дали можеби некој пробал липосукциска диета. Истражував и ми звучи некако "too good to be true". Дали навистина се слабее 10% од почетната килажа за 14 дена? Јас за 5 месеци качив цели 10 килограми, но мислам дека тоа се должи на антидепресивите што ги примам. Ова со дебелината ми создава ненормален стрес и би сакала нешто ефикасно за слабеење.

3. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.180
    Допаѓања:
    1.380
    Ефикасно,брзо и здраво слабњење не постој.
    Оваја диета незнам кој ја измислил ама е тотална глупост. Поарно започни хроно или кето диета ќе имаш подобри резултати. Мораш да средиш со исхраната ако сакаш да слабееш.
    Секоја диета што ќе се прочита на интернет не се започнува пошто голем дел се пишани од аматери.

4. butterfly *_*

butterfly *_* Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2015
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    304
    Update za dietava kako si zadovolna?

5. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    2.923
    И Кето не е здрава диета.

Не држам никакви диети, само генерално си пазам на исхрана, пијам многу вода и правам кардио, вежбам. Ете целулитот се намали скроз, кожата ми се затегна, ослабев 15кг за неполни 6 месеци, и во обем намалив многу. Смешни ми се диетите кои ги читам по темите тука. Мала промена во исхрана и доволен внес на вода може да смени многу повеќе од колку диета, на здрав начин и тоа.