Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Литературни муабети

Дискусија во 'Литература и уметност' започната од RainBow, 23 мај 2012.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.000
    Допаѓања:
    81.341
    @ane.bella The name of the wind и јас треба да ја читам, на маж ми омилена е и ми кажа дека морало да ја прочитам, задача ми е.
    И ако не ми се допадне ќе мора да си ќутам, за мир дома и во светот. Не примал критики за таа книга. Фер, не сакам ни јас моите омилени книги да ги видам низ очите на другите луѓе. :D
    Стварно многу години поминаа, јас никако да ја отворам книгата, ама ќе биде еден ден. Не се чувствувам повикана од книгава засега, плус не е завршен серијалот мислам, малку ми е turn off тоа...порадо би го читала овој серијалот од Мариса Мејер. Ми фаќа око, па се надевам дека нема да е некоја утка.

И Outlander сакам да го читам серијалот, морам барем првата книга. Голема желба ми е, плус го обожавам тој trope патување низ времето. :inlove:
    Со epic fantasy и општо со фантазија не сме баш на ти, а ептен сакам да се зачитам нешто такво и јас. Ај, ќе биде некогаш. :sweat:

На ane.bella и BeMyFriend им се допаѓа ова.
  2. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    Сите имаат кренато раце, по се изгледа никогаш нема да го заврши серијалот, баш ме интересира зошто некои автори оставаат многу популарни серијали недовршени, ист случај и со Џорџ Р.Р. Мартин.

Ако не сум грешка овај од М. Мајер е јанг адолт?! Ајде ко ќе зачиташ сподели импресии.

Ах Outlander!! колку се разочарав во втора или 3та сезона од серијата, почна толку прејако и после (n) ама читав дека книгите се многу подобри.

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.